Ο Μπόνο στον αγώνα κατά της φτώχιας και του AIDS

Στην Αυστραλία για σειρά συναυλιών βρίσκονται οι U2. Ο Bono, ο τραγουδιστής του ιρλανδικού συγκροτήματος, συναντήθηκε με την..
1'

Στην Αυστραλία για σειρά συναυλιών βρίσκονται οι U2. Ο Bono, ο τραγουδιστής του ιρλανδικού συγκροτήματος, συναντήθηκε με την αυστραλή πρωθυπουργό, Τζούλια Γκίλαρντ και τον υπουργό Εξωτερικών, Κέβιν Ραντ, με τους οποίους συζήτησε το φάσμα της πείνας που απειλεί εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την αυστραλιανή κυβέρνηση για την συμβολή της στην αντιμετώπιση του προβλήματος.


Επίσης συμμετείχε σε εκδήλωση για το AIDS που πραγματοποιήθηκε στο Σίδνεϊ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS. Η Αυστραλή πρωθυπουργός, έχοντας δίπλα της τον Μπόνο, ζήτησε διεθνή ευαισθητοποίηση για το AIDS και τον ιό HIV. Επισήμανε πως κάθε ασθενής θα πρέπει να έχει πρόσβαση στα φάρμακα και χαρακτήρισε τον Μπόνο "αγγελιοφόρο της ελπίδας" για τους ασθενείς με AIDS.


Ο διάσημος τραγουδιστής πάντως, όπως γράφει ο αυστραλιανός Τύπος, δεν παρέλειψε να επισκεφθεί και τα καλύτερα εστιατόρια του Σίδνεϊ.