PHOTOS

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ενθουσιασμένη από τη συνάντησή της με τον Παναγιώτη Βασιλάκο

Η φωτογραφία και το σχόλιο της παρουσιάστριας μετά τη συνάντησή τους

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ενθουσιασμένη από τη συνάντησή της με τον Παναγιώτη Βασιλάκο
1'

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι ο πρώτος Έλληνας Bachelor για το ριάλιτι του Alpha. Ο γοητευτικός 30χρονος συστήθηκε στο κοινό, μέσα από τη συμμετοχή του στο Nomads του ANT1, ενώ αργότερα τον είδαμε να συμμετέχει σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές.

Έχοντας μεγάλη αγάπη για το ποδόσφαιρο, ο ένας σοβαρός τραυματισμός στάθηκε εμπόδιο στα σχέδιά του, κι έτσι αποφάσισε να στραφεί στο μόντελινγκ κάνοντας φωτογραφίσεις για εταιρίες ρούχων αλλά και περιοδικά μόδας.

Όλα αυτά φυσικά μέχρι την έναρξη του The Bachelor και το ρόλο του Παναγιώτη Βασικλάκου ως περιζήτητο εργένη.

Οι διαγωνιζόμενες καθημερινά περνούν από μια σειρά δοκιμασιών, προκειμένου να έρθουν όλο και πιο κοντά με τον mr Bachelor, ο οποίος πλέον έχει μάθει λεπτομερώς τον χαρακτήρα αλλά και τα σχέδια της κάθε κοπέλας για το μέλλον τους μετά το παιχνίδι.

Ποια θα καταφέρει να κερδίσει μια θέση στην καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου; Κάνοντας ρομαντικά ραντεβού με την κοπέλες, ο 30χρονος εργένης έρχεται όλο και πιο κοντά μαζί τους, επιλέγοντας κάθε εβδομάδα το πρόσωπο το οποίο θα πρέπει να αποχωρήσει.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνάντησε τον Παναγιώτη, ο οποίος μίλησε στην κάμερα του Happy Day και στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

Η παρουσιάστρια είχε την ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα τον περιζήτητο εργένη ο οποίος και της άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Μετά το τέλος της συνέντευξης, η Σταματίνα δημοσίευσε φωτογραφία με τον Παναγιώτη Βασιλάκο γράφοντας τα σχόλιά της.

Δείτε τη φωτογραφία και το σχόλιο της παρουσιάστριας...

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή