Σάλος με την Τούνη: Η δήλωσή της για τους τεμπέληδες οι ύβρεις και η απάντησή της

Η τηλεοπτική περσόνα και influencer, Ιωάννα Τούνη - μεταξύ άλλων - αποκάλυψε ότι νόσησε από κορονοϊό και έμεινε σε καραντίνα για δύο εβδομάδες.
2'

Η Ιωάννα Τούνη, μιλώντας στην εφημερίδα Οn Time, αποκάλυψε ότι πέρασε κορονοϊό, τον 15Αύγουστο. Όπως δήλωσε η ίδια, έχει πλέον αντισώματα και όπως της είπαν οι γιατροί δεν μπορεί να ξανακολλήσει για τους επόμενους 7 μήνες.

"Η Θεσσαλονίκη είναι μια παράνοια με όλο αυτό που συμβαίνει. Μια μιζέρια. Εγώ έχω περάσει κορονοϊό και έχω κάνει τεστ αντισωμάτων. Δεν πρόκειται να ξανακολλήσω για τους επόμενους 7 μήνες. Ήμουν δυο εβδομάδες καραντίνα τον 15Αύγουστο”, ομολόγησε η Ιωάννα Τούνη, μιλώντας και για την πόλη της που δοκιμάζεται αυτές τις ημέρες.

Το μοντέλο και influencer μίλησε και για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις, λόγω της πανδημίας.” Όλα πάνε κατά διαόλου” είπε η Ιωάννα. Η Θεσσαλονίκη περνάει πολύ δύσκολα, η οικονομία πάει χάλια. Η οικονομία κλαίει. Έχω φίλους που έχουν εστίαση, εγώ έχω ρούχα, όλα πηγαίνουν κατά διαόλου".

"Τα 800 ευρώ είναι αστεία για τις επιχειρήσεις. Οι τεμπέληδες χαίρονται προφανώς τώρα που τα παίρνουν”, είπε χαρακτηριστικά.

Όπως ήταν φυσικό η δήλωση αυτή προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια στα social media.

Σήμερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση σε όσους την κατέκριναν εξηγώντας τι ακριβώς συνέβη.

H Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε μια σειρά από insta stories όπου αρχικά ανέφερε, “Θα ήθελα να συζητήσω λίγο μαζί σας για κάτι που με προβλημάτισε αρκετά. Χθες το πρωί, μου έκανε τηλεφωνική κλήση γνωστή μου δημοσιογράφος από Αθήνα, να με ρωτήσει πως είναι τα πράγματα στη Θεσσαλονίκη, αν είναι τόσο τραγικά όσο ακούγονται στις ειδήσεις σχετικά με τα κρούσματα, αν ανησυχώ, τι γίνεται με τις επιχειρήσεις κτλ. Μιλήσαμε μερικά λεπτά και είπαμε αρκετά πράγματα τα οποία μεταφέρθηκαν συνοπτικά σε 9 γραμμές”.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός- Κόλαση επί Γης: Στους 40 οι νεκροί σε λίγες ώρες στην Ελλάδα