Ραφαέλα Ψαρρού: «Αν δεν ήθελα να έχει κατακτήσεις o Γιώργος, θα παντρευόμουν άσχημο»

Είναι τρελά ερωτευμένη και κάθε φορά που μιλάει για τον σύζυγό της τα μάτια της βγάζουν… σπίθες.
2'

Συνέντευξή στην πρωινή εκπομπή του ALPHA «Ηappy Day», παραχώρησε η Ραφαέλα Ψαρρού. Η εντυπωσιακή σύζυγος του Γιώργου Καράβα μίλησε για το πόσο έχει αλλάξει η καθημερινότητα τους με την προβολή του GNTM, ενώ αποκάλυψε πως την πρώτη φορά που συνάντησε τον coach του ριάλιτι μοντέλων δεν τον παρατήρησε καν.

«Η αλήθεια είναι ότι ο Γιώργος τώρα με το GNTM τρέχει περισσότερο από πριν επαγγελματικά. Ήμουν υποστηρικτική στο να πάει στο παιχνίδι. Ήξερα ότι θα τα πάει καλά, έχει χρόνια εμπειρία. Κάποιες φορές παρακολουθούμε μαζί το GNTM, άλλες όχι, γιατί έχει μέχρι αργά γυρίσματα. Έχει πολύ πλάκα να τον βλέπω στην τηλεόραση, δεν τον ρωτάω ποιος θα φύγει επίτηδες, γιατί μου αρέσει το άγχος της αποχώρησης. Έχω ξεχωρίσει κάποια μοντέλα, αλλά δεν θέλω να το πω για να μην επηρεάσω τον κόσμο», ανέφερε αρχικά η Ραφαέλα Ψαρρού.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν υπάρχουν κοπέλες που στέλνουν μηνύματα στον σέξι σύζυγό της: «Στέλνουν πάρα πολλές κοπέλες μηνύματα στον Γιώργο, δε με πειράζει. Μου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό. Τα μηνύματα είναι πάρα πολλά, οπότε τον βοηθάω να απαντήσει. Την πρώτη φορά που τον συνάντησα δεν παρατήρησα πόσο ωραίος είναι γιατί είχα πολλή δουλειά. Ο Γιώργος είναι σαν παιδί. Έχει αυτή την αθωότητα. Μου αρέσει όταν γίνεται καυστικός, τρελαίνομαι».

Όσο για τον αν τον ζηλεύει τόνισε: «Είμαστε 8 χρόνια παντρεμένοι και 9 ζευγάρι. Δεν μου έχει δώσει δικαίωμα να ζηλέψω. Ήξερα ποιον παντρεύτηκα. Αν δεν ήθελα να έχει κατακτήσεις, θα παντρευόμουν κάποιον άντρα άσχημο. Δεν έχουμε παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο και δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας. Τα παιδιά δεν τον βλέπουν στην τηλεόραση, εκείνες τις ώρες κοιμούνται», είπε μεταξύ άλλων η Ραφαέλα Ψαρρού.