VIDEO

GNTM: Όλη η αλήθεια της Ρασέλ για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι - «Πήγα για την προβολή»

GNTM: Πήγε καλεσμένη στη Ζήνα Κουτσελίνη και τα είπε έξω από τα δόντια
1'

Για την εμπειρία της στο GNTM αλλά και τις φιλοδοξίες της στο χώρο της τηλεόρασης, μίλησε η Ρασέλ. Το νεαρό μοντέλο πρόσφατα κυκλοφόρησε τραγούδι στο οποίο και συνεργάζεται με τον πρώην συμπαίκτη της, Δημοσθένη Τζουμάνη.

Η Ρασέλ σχολίασε την τριάδα του τελικού αλλά και τη δική της πορεία στο σπίτι του GNTM.

«Θεωρώ πως ήμουν για να μπω στο σπίτι, αλλά όχι, δεν ήμουν και για την τελική τριάδα. Καταρχάς δεν έχω το ύψος που θέλει ένα μοντέλο. Δεν μπορώ να κάνω πασαρέλα. Το κορμί μου πρέπει να στεγνώσει αρκετά, μπορώ να κάνω πράγματα, αλλά πολύ συγκεκριμένα. Θεωρώ ότι ο νικητής πρέπει να κάνει πολλά. Πήγα για την προσωπική μου προβολή», παραδέχτηκε.

Στη συνέχεια η Ρασέλ μίλησε για τα σχέδιά της τα οποία σχετίζονται με το χώρο της τηλεόραση.

«Με ιντριγκάρει φοβερά ο κόσμος της τηλεόρασης. Γενικά έχω καλλιτεχνική φλέβα. Μου αρέσει το τραγούδι, ο χορός, μου αρέσει να ζωγραφίζω, να σχεδιάζω. Μπορούσα να πάω σε μια σχολή Δημοσιογραφίας να σου πω την αλήθεια και να είμαι πίσω από τις κάμερες. Αλλά τώρα που πήρα τα πάνω μου και από το παιχνίδι, μπορεί να νομίζει κάποιος ότι κάνω για την τηλεόραση και φυσικά μπορώ να πάω και σε μια σχολή», παραδέχτηκε η πρώην παίκτρια του GNTM.

Δείτε το βίντεο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία: Σκύλος κατασπάραξε 14χρονο - Νεκρό το παιδί