Photos & Video

J2US: Αντώνης Λουδάρος: «Δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία μας»

J2US: Ο Αντώνης Λουδάρος και η Πέννυ Μπαλτατζή βρέθηκαν καλεσμένοι σε τηλεοπτική σύνδεση στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» και σχολίασαν την χθεσινή τους εμφάνιση.
2'

Ο Αντώνης Λουδάρος και η Πέννυ Μπαλτατζή ήταν το ζευγάρι που αποχώρησε (ανάμεσα στον Νικόλα Ραπτάκη και την Νατάσα Καλογρίδη) από το τραγουδιστικό show “Just the 2 of us” και μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής για όλα όσα διαδραματίστηκαν στο χθεσινό live.

H Πέννυ Μπαλτατζή αποκάλυψε πρώτη: «Μόλις τραγουδήσαμε είπα στον Αντώνη ότι θα φύγουμε. Το κατάλαβα. Ήταν ένα γυναικείο δύσκολο τραγούδι με μια σφραγίδα μεγάλης καλλιτέχνιδας. Περάσαμε τόσο ωραία. Γίναμε παρέα και αγαπηθήκαμε με όλα τα παιδιά».

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Αντώνης Λουδάρος αποκαλύπτοντας πως δεν χάρηκε με την αποχώρηση του από το J2US. Συγκεκριμένα είπε: «Δεν ήταν πολύ καλό, αλλά άκουσα πάρα πολλές εβδομάδες, πολύ κόσμο να μην τραγουδά καλά. Καταλαβαίνω πως το παιχνίδι έχει να κάνει και με τη δημοφιλία. Νιώθω μεγάλη χαρά και τιμή που ήμουν στο παιχνίδι, που ο Νίκος με έβαλε σε αυτήν την ομάδα και που είχα παρτενέρ την Πέννυ Μπαλτατζή».

Στις δηλώσεις που έκανε στα backstage του χθεσινού live είπε: «Δεν χάρηκα που αποχώρησα».

Να σας θυμίσουμε πως ο Αντώνης Λουδάρος μετράει πολλά χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου. Σε πρόσφατη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Γύρω στα 33-34 χρόνια βρίσκομαι στο χώρο της υποκριτικής. Καταξιωμένος με την έννοια ότι την έχω «ψωνίσει» δεν νιώθω, νιώθω, όμως, μια επιβεβαίωση και προσπαθώ να μην κοροϊδεύω ένα κοινό που με πιστεύει».

Δείτε το video.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Στις 26 Δεκεμβρίου τα εμβόλια, στις 27 οι εμβολιασμοί: Πρεμιέρα σε πέντε νοσοκομεία στην Αττική