Survivor Spoiler: Αυτοί κερδίζουν σήμερα (29.12) στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας

Survivor Spoiler: Ένα ακόμα αγώνισμα ασυλίας ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές θα ανεβάσει την ένταση στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.
2'

Το Survivor έχει επιστρέψει και μαζί έχουν επιστρέψει και τα Spoilers για τα αγωνίσματα, τις ασυλίες και τις αποχωρήσεις. Η πρώτη από αυτές, πάντως, ήρθε οικειοθελώς καθώς η παίκτρια των Μαχητών, Έλενα Λιλιοπούλου, αποχώρησε με δική της θέληση από τον Άγιο Δομίνικο μετά από μόλις ένα 24ωρο στο παιχνίδι.

Την ίδια στιγμή, έχουν «φουντώσει» οι φήμες για προσθήκες παικτών και στις δυο ομάδες κι έχουν αρχίσει να γίνονται γνωστά και τα ονόματα όσων είναι έτοιμοι να κάνουν το ταξίδι προς το εξωτικό νησί έτσι ώστε να πάρουν μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης.

Οι συμμετέχοντες στο Survivor πάντως, θα κληθούν στο επεισόδιο της Τρίτης (29.12) να παλέψουν και πάλι σε ένα αρκετά δυναμικό αγώνισμα. Το έπαθλο θα είναι η ασυλία και στη διάρκεια του αγωνίσματος θα ανέβουν οι τόνοι, αφού υπάρχει αρκετή ένταση μεταξύ των παικτών και δεν θα αργήσουν να εμφανιστούν κι οι πρώτες κόντρες ανάμεσα σε παίκτες των δυο ομάδων.

Εν τω μεταξύ στην παραλία των Διάσημων ένα ατύχημα μιας παίκτριας θα προκαλέσει «πάγωμα». Μάλιστα τα spoilers αναφέρουν πως η παίκτρια τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά στο πόδι και χρειάστηκε ακόμα και ράμματα. Η συγκεκριμένη δεν πήρε μέρος στο αγώνισμα ασυλίας και αυτό φαίνεται πως κόστισε στην ομάδα της.

Έτσι κι αλλιώς, βέβαια, η ομάδα των Διάσημων φαίνεται πως είναι πιο αδύναμη σε σχέση με αυτή των Μαχητών στο φετινό Survivor.

Το τελευταίο spoiler, λοιπόν, αναφέρει πως οι Μαχητές είναι αυτοί που κερδίζουν το δεύτερο αγώνισμα, συνεπώς μετά και το συμβούλιο που θα γίνει, θα προκύψουν οι τελικοί υποψήφιοι για αποχώρηση που θα προέρχονται από την ομάδα των Διάσημων.

Φαίνεται πως η συγκεκριμένη ομάδα θα έχει αρκετές απώλειες, με βάση τη δυναμικότητα που δείχνει ως τώρα στο Survivor, και πιθανότατα για αυτό ετοιμάζονται και οι προσθήκες σε πρόσωπα που ίσως είναι ικανά να αλλάξουν τις ισορροπίες στο παιχνίδι. Το σίγουρο είναι πως με το θερμόμετρο στις δυο παραλίες να... ανεβαίνει, αρκετή δουλειά θα έχει ο φετινός παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, που έχει καταφέρει να αποσπάσει θετικά σχόλια στα πρώτα επεισόδια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Χαρδαλιάς: Παράταση σκληρών μέτρων σε Ασπρόπυργο, Ελευσίνα, Κοζάνη - Πού θα γίνει άρση