Survivor Spoiler: Βγαίνουν τα... μαχαίρια! Η ώρα της πρώτης αποχώρησης (vids)

Survivor Spoiler: Η κατάσταση ζεσταίνεται στους Διάσημους, όπου η ένταση θα είναι μεγάλη στο σημερινό (30/12) επεισόδιο, το οποίο θα περιλαμβάνει και την πρώτη αποχώρηση.
1'

Άρχισαν τα όργανα στο Survivor! Η γκρίνια κι η ένταση κυριαρχεί στο στρατόπεδο των Διάσημων στο σημερινό (30/12) επεισόδιο του Survivor.

«Στην ομάδα όλα μοιράζονται δίκαια. Το φαγητό το μοιράζουμε σε 10 ίσες δόσεις. Εμένα αυτό με ζορίζει πάρα πολύ γιατί είμαι 2 μέτρα και σχεδόν 100 κιλά, οπότε το να τρώω το ίδιο με έναν άνθρωπο που είναι τα μισά κιλά από εμένα, είναι αρκετά δύσκολο», δήλωσε ο Γιώργος Κοψιδάς και η συζήτηση... άναψε!

Το επεισόδιο που θα ξεκινήσει στις 22:15 στον ΣΚΑΪ έτσι κι αλλιώς αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ένα άτομο από την ομάδα τους θα αποχωρήσει! Οι Διάσημοι τα βρήκαν... σκούρα την πρώτη εβδομάδα παραμονής τους στο νησί κι ως εκ τούτου θα πρέπει να αποχαιρετήσουν ένα μέλος τους. Αυτή θα είναι κι η πρώτη αποχώρηση...

Μάλιστα, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά ποιος ή ποια θα αποχωρήσει καθώς το αποψινό Συμβούλιο μπορεί να κρύβει αναπάντεχες εξελίξεις. Από εκεί και πέρα, το επεισόδιο θα περιλαμβάνει κι αγώνισμα επάθλου, το οποίο μάλιστα είναι κάτι που κάνει τους παίκτες να ενθουσιαστούν καθώς το έχουν μεγάλη... ανάγκη!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πολεμικό Ναυτικό - Επιστρέφουν οι Γάλλοι: Belh@rra με La Fayette ή Fremm και πρόταση... έκπληξη!