Photos & Video

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Από μοντέλο και παρουσιαστής τώρα... "ζωγράφος".

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με μια βίντεο-ανάρτηση του στο Instagram έκανε την «αποκάλυψη» για την εξέλιξή του!  
2'

Το γνωστό μοντέλο και coach της εκπομπής μόδας «Style me up» με το χιούμορ που τον διακατέχει ανάρτησε ένα βίντεο που δείχνει να ζωγραφίζει και να αλλάζει επαγγελματικά πλάνα και σταδιοδρομία.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έγραψε κάτω από το εν λόγω βίντεο: «Καλημέρα αδέρφια..... Είναι η δεν είναι φυσική εξέλιξη από μοντέλο ζωγράφος πείτε μου εσείς το έχω ή όχι???? Τίποτα καλύτερο από το να βρίσκεσαι με φίλους που αγαπάς κάνεις τις μεγαλύτερες δημιουργίες!».

Φυσικά, τα likes στο συγκεκριμένο βίντεο έπεσαν… βροχή και τα σχόλια των θαυμαστών του ήταν πολλά!

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν υπάρχει μέρα που να μην επικοινωνεί με τους θαυμαστές και τους ακόλουθούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι πολύ ενεργός στο Instagram και του αρέσει να μοιράζεται φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την προσωπική του ζωή και καθημερινότητα.

Αξίζει να σας θυμίσουμε όλα όσα αποκάλυψε στην τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε πριν από περίπου δύο μήνες για την προσωπική του ζωή.

Συγκεκριμένα είχε δηλώσει: «Έχω έρθει πολλές φορές σε εσένα αλλά πέρα από την εξέλιξη την επαγγελματική είναι διαφορετική και η προσωπική μου εξέλιξη. Άλλα πράγματα έλεγα τότε και άλλα λέω τώρα. Πόσο χαίρομαι πραγματικά που το βλέπω και το νιώθω.»!

Και συνέχισε, συμπληρώνοντας: «Δεν είμαι απλά καλά. Εγώ μέσα στο 2020 νιώθω το 2004. Είναι η τοπ χρονιά. Όλο αυτό που συνέβη παγκοσμίως εγώ το πήρα διαφορετικά. Κάθισα, σκέφτηκα, απολογήθηκα στον εαυτό μου και άρχισα να βλέπω πράγματα που παλαιότερα είχα υιοθετήσει. Αρχής γενομένης των 33ων μου χρόνων είδα ότι κάποια πράγματα δεν μου κάνουνε. Κάποιες ιδέες και καταστάσεις πρέπει να τις αποχωριστούμε. Εγώ έκανα ένα πολύ δυνατό ξεσκαρτάρισμα.»!

Δείτε το βίντεο του Δημήτρη Αλεξάνδρου να παριστάνει τον ζωγράφο!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Κακοκαιρία σαρώνει Αττική, Θεσσαλία και Ήπειρο - Πού θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες