VIDEO

MasterChef: Πρώην παίκτης του ριάλιτι με δική του τηλεοπτική εκπομπή!

MasterChef: Τελικά προτιμά να παρουσιάζει, παρά να μαγειρεύει για τους τηλεθεατές του, όπως και δήλωσε ο ίδιος
1'

Λίγο πριν την πρεμιέρα του MasterChef 5, η "Φωλιά των Κου Κου" φιλοξένησε τον chef, Γιώργο Ορφανό. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής ζει μόνιμα στην Κρήτη, όπου παρουσιάζει τη δική του τηλεοπτική εκπομπή.

«Ο σοφός μας λαός, λέει... καλύτερα να είσαι πρώτος στο χωριό, παρά δεύτερος στην πόλη. Εγώ κατάγομαι από την επαρχεία, οπότε θεωρώ πως έχω χειριστεί καλά τη δημοσιότητα που μου έχει δοθεί από το παιχνίδι αν και στο παιχνίδι ένας πάντα θα είναι ο μεγάλος νικητής. Επιτυχία για τον καθένα είναι να πετύχει ο στόχος του. Εγώ ήξερα ότι η μεγάλη επιτυχία για μένα θα εξασφαλιστεί με το να μπω στο σπίτι του MasterChef, όπου και μπήκα. Στην επαρχεία η δημοσιότητα είναι πιο έντονη αλλά η έκφραση του κόσμου είναι λιγότερη. Δεν εκφράζεται εύκολα», δήλωσε για τη νέα του ζωή μετά το ριάλιτι.

Όσο για το ρόλο του παρουσιαστή, ο Γιώργος Ορφανός, έδειξε γοητευμένος από τα τηλεοπτικά φώτα και τις κάμερες στο πλατό.

«Η εκπομπή ανήκει στο TV CRETA! Είμαι παρουσιαστής και εννοείται μαγειρεύω κιόλας. Πιο πολύ παρουσιάζω, παρά μαγειρεύω. Κάνω πολλά σαρδάμ και ο σκοπός μου είναι να γίνω viral. Έχουμε καλεσμένους και κάνουμε και συνεντεύξεις. Μαγειρεύω κι εγώ και έχω καταλάβει και όλο αυτό το παιχνίδι που γίνεται γενικότερα με τις κάμερες», δήλωσε με χιούμορ.

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο...