PHOTOS

Βαλαβάνη - Βασάλος: Παντρεύονται μέσα στο 2021; Αυτή είναι η αλήθεια!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δίνει τέλος στις φήμες για την προσωπική της ζωή
1'

Γνώρισαν μεγάλη δημοσιότητα μέσα από τη συμμετοχή τους στο Survivor, το οποίο σίγουρα θα θυμούνται για πάντα! Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παραμένουν μαζί και ερωτευμένοι, έχοντας αλλάξει πολλά στην καθημερινότητά τους την οποία και μοιράζονται εδώ και αρκετό καιρό.

Το ζευγάρι ζει μαζί κάτω από την ίδια στέγη, ενώ συχνά θα δημοσιεύσει φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού του, στα social media.

Ωστόσο για άλλη μια φορά, η Ευρυδίκη κλήθηκε να δώσει απαντήσεις στις φήμες που τη θέλουν να ντύνεται νυφούλα μέσα στο 2021.

«Δεν παντρευόμαστε το 2021, γιατί δεν είναι προγραμματισμένο να γίνει κάτι τέτοιο. Όπως τα φέρει η ζωή και η στιγμή. Εδώ δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο.», δήλωσε η δημοσιογράφος στην εφημερίδα, ON time.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εξήγησε επίσης τι είναι αυτό που θαυμάζει στον Κωνσταντίνο Βασάλο:«Θαυμάζω την υπομονή και την ψυχραιμία του».

Μπορεί αυτό το διάστημα να απέχει από την τηλεόραση, ωστόσο παραμένει δραστήρια, αποκαλύπτοντας την επαγγελματική της δραστηριότητα.

«Αυτή την περίοδο ασχολούμαι με την εταιρεία μου. Είναι e-shop με αθλητικά ρούχα και δόξα τω Θεώ, παρ’ όλη την κατάσταση, πηγαίνουμε καλά», δήλωσε στην εφημερίδα.