VIDEO

MasterChef 5: O κορονοϊός φέρνει μεγάλες αλλαγές στο ριάλιτι του star!

MasterChef 5: Όσα αποκάλυψε ο Πάνος Ιωαννίδης λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα.
1'

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για την πρεμιέρα του MasterChef με τον Πάνο Ιωαννίδη να δίνει αποκαλύψεις για τις αλλαγές που θα δούμε φέτος στο ριάλιτι.

«Βρήκα εξαιρετική την ιδέα για το τρέιλερ και να πούμε ότι δεν έχει προκύψει από κάποια διαφημιστική ιδέα, έγινε από την δημοσιογραφική ομάδα του MasterChef. Είναι ευχαρίστηση να βρισκόμαστε όλοι μαζί, περνάμε πάντα πολύ καλά και γελάμε πολύ», ανέφερε ο γνωστός chef, μιλώντας στη "Φωλιά των Κου Κου".

Όσο για τις αλλαγές στο ριάλιτι μαγειρικής, ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε...

«Φέτος λόγω της κατάστασης υπάρχει πιο ασφάλεια και έλεγχος μέσα στο στούντιο λόγω covid. Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει για να μπορέσουμε όλο αυτό να το κάνουμε με την ύψιστη ασφάλεια. Σίγουρα υπάρχουν αλλαγές. Από την πρώτη κιόλας ημέρα, μετά τις οντισιόν πηγαίνουμε στο βήμα 4 τους παίκτες. Δηλαδή δεν θα βλέπετε τις διαδικασίες να γίνονται σιγά σιγά, όπως στα προηγούμενα. Επίσης έχουμε ανεβάσει το μαγειρικό επίπεδο, σε κάτι πιο προχωρημένο. Να πούμε ότι είμαστε λίγο άδικοι με τους παίκτες γιατί τα καινούργια παιδιά που έρχονται τα βρίσκουν όλα καινούργια. Εμείς θέλουμε υψηλό επίπεδο και πράγματα πολύ καλά, γιατί είναι MasterChef», ανέφερε λίγο πριν την πρεμιέρα.

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο...