Πήγε καλεσμένος στη Σκορδά και δέχτηκε τούρτα - έκπληξη για τα γενέθλιά του!

Ιδιαίτερη μέρα για τον γνωστό ηθοποιό ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ANT1

Πήγε καλεσμένος στη Σκορδά και δέχτηκε τούρτα - έκπληξη για τα γενέθλιά του!
1'

H Φαίη Σκορδά έχει μάθει να περιποιείται τους καλεσμένους της, κάτι που απέδειξε για άλλη μια φορά! Στο "Πρωινό" της Δευτέρας, 11 Ιανουαρίου, ο Μάνος Ιωάννου ήταν και ο βασικός καλεσμένος! Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την πορεία τους στην υποκριτική, ενώ αποκάλυψε πως στα επόμενα επεισόδια του "Έλα στη θέση μου", θα τον δούμε να αποχωρεί ανακοινώνοντας έτσι και επισήμως το τέλος της συνεργασίας του.

Μπαίνοντας στο πλατό, ο ηθοποιός έδειξε ενθουσιασμένος από τη συνάντησή του με τη Φαίη Σκορδά η οποία τον υποδέχτηκε στο πλατό με τα καλύτερα λόγια. Λίγο πριν την έναρξη της συνέντευξης και η έκπληξη των γενεθλίων τουQ1 αποκαλύφθηκε on air.

Η ομάδα της εκπομπής είχε ετοιμάσει μια εντυπωσιακή τούρτα, την οποία και προσέφερε στον Μάνο Ιωάννου για τα γενέθλιά του.

Αμέσως ο ηθοποιός ευχαρίστησε την παρουσιάστρια και την ομάδα της, αποκαλύπτοντας την ηλικία του. Ο Μάνος Ιωάννου έγινε 33 ετών και η Φαίη Σκορδά έμεινε άφωνη με το πόσο νέος είναι ακόμη, δεδομένου ότι μετρά αρκετές συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές.

Οι εκπλήξεις είχαν και συνέχεια, μιας και στην τηλεφωνική γραμμή βρέθηκε η μητέρα του Μάνο Ιωάννου η οποία έστειλε και δημοσίως τις ευχές για τα γενέθλια του γιου της.

Δείτε το παρακάτω βίντεο...

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα