Survivor – Spoiler: Μπαίνει στο παιχνίδι η Χριστίνα Καλογεροπούλου

Survivor – Spoiler: Ποια είναι η καλλονή που ετοιμάζει τις βαλίτσες της για τον Άγιο Δομίνικο

Survivor – Spoiler: Μπαίνει στο παιχνίδι η Χριστίνα Καλογεροπούλου
1'

Νέες αφίξεις έρχονται στο Survivor και σίγουρα θα αλλάξουν τις ισορροπίες στο παιχνίδι. Όπως σας γράψαμε χθες (28/1), την Κυριακή (31/1) θα δούμε στο Survivor την Καρολίνα Καλύβα, μία γυμνάστρια από το Λουτράκι που -λογικά- θα μπει στην κόκκινη ομάδα η οποία δεν μπορεί να πάρει κοντράρει όπως φαίνεται τους αντιπάλους της.

Σήμερα όμως, μέσα από το πρωινό του ΑΝΤ1, μάθαμε πως σε λίγες μέρες θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο ακόμα μία γυμνασμένη αθλήτρια. Ο λόγος για τη Χριστίνα Καλογεροπούλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα, η καλλονή που θα μπει στο ριάλιτι επιβίωσης, είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και αυτό το διάστημα ασχολείται με το στίβο και το άλμα επί κοντώ.

Στο παρελθόν η γυμνάστρια έκανε και ενόργανη γυμναστική οπότε εύκολα καταλαβαίνουμε πως οι αθλητικές τις ικανότητες θα βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα που θα μπει. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι αυτή, όμως η λογική λέει πως θα χωρίσουν τη Χριστίνα και την Καρολίνα ώστε να μην υπάρχουν δύο τόσο γυμνασμένα κορμιά στην ίδια ομάδα. Ή μήπως όχι;

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Θρίλερ για την Αττική – «Μαραθώνιος» για σχολεία, καταστήματα, απαγόρευση κυκλοφορίας

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή