Masterchef 5: Νέες μαγειρικές «μάχες» - Ποιον αποθέωσαν οι κριτές και ποιος τους άφησε… αγάλματα

Masterchef 5: Ένα ακόμα επεισόδιο με τις οντισιόν του μαγειρικού διαγωνισμού του Star έρχεται στις οθόνες μας.
facebook.com/MasterChefGR
2'

Το Masterchef 5 διανύει τη δεύτερη εβδομάδα προβολής του και ήδη έχει καταφέρει να κερδίσει αρκετά μεγάλο μερίδιο στη «μάχη» της τηλεθέασης. Ο μαγειρικός διαγωνισμός που προβάλλεται από το Star είναι ακόμα στη διαδικασία των οντισιόν, για να επιλεχθούν οι τελικοί παίκτες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ, όμως, έχει προσφέρει ήδη μερικά… highlights στο κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ριάλιτι μαγειρικής θα προβάλλεται πλέον τέσσερις ημέρες την εβδομάδα, όπως έγινε γνωστό από το κανάλι, καθώς εκτός από Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, πλέον στο πρόγραμμα μπήκε και η Παρασκευή.

Εν τω μεταξύ, στο επεισόδιο της Δευτέρας (01.02) στο Masterchef, έκλεψε την… παράσταση ο «πεθερόπληκτος» παίκτης που τα έβαλε ακόμα και με τους δημοσιογράφους για το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να βγάλει το πιάτο που ήθελε.

Στο ίδιο επεισόδιο του Masterchef, είδαμε και μια influencer να διεκδικεί να πάρει μια ποδιά, αλλά το κοτόπουλο που ετοίμαζε…κάηκε. Επίσης, «πέπλο μυστηρίου» κάλυψε την παρουσία του Κύπριου μάγειρα, Παύλου, σε ό,τι έχει να κάνει με την επαγγελματική του ενασχόληση…

Την Τρίτη (02.02), έρχεται ένα ακόμα επεισόδιο στο Masterchef όπου οι παίκτες θα χωριστούν σε τετράδες και θα ψάξουν τα τρία «ναι» των κριτών, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου για να μπουν στην τελική φάση. Κάποιοι θα τα πάνε περίφημα, αφού θα ακούσουν πως η παρουσία τους αναβαθμίζει τον διαγωνισμό, ενώ άλλοι δεν θα τα καταφέρουν αφού φαίνεται να έβαλαν τρικλοποδιά στον εαυτό τους. Άλλοι πάλι, με αυτό που θα παρουσιάσουν θα αφήσουν τους κριτές με… ανοικτό στόμα και μάλλον όχι από θαυμασμό…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Ο εφιάλτης επέστρεψε με 652 νέα στην Αττική και 126 στη Θεσσαλονίκη