MEDIA

MasterChef: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και η μεγάλη ανατροπή

MasterChef: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και η μεγάλη ανατροπή

MasterChef: Το δεύτερο τεστ δημιουργικότητας δεν εξελίχθηκε καλά για πολλούς παίκτες του MasterChef 5 - Ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ο Ιωάννης ως νικητής του Mystery Box απαγόρευσε την είσοδο του Στέφανου στο pantry στο τεστ δημιουργικότητας και προκάλεσε την αντίδρασή του αλλά και τα σχόλια των συμπαικτών τους.

Ωστόσο, ο Ιωάννης παρά τα υλικά που είχε στη διάθεσή του βρέθηκε να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με τέσσερις ακόμη παίκτες. Μαζί του η Κωνσταντίνα, η Βίλλη, ο Στέφανος και ο Κωστής.

Την ανατροπή όμως έκανε όμως ο Νίκος, ο οποίος έκανε χρήση της κάρτας ασυλίας και έσωσε τη Βίλλη.

Με αυτή του την κίνηση οι κριτές ανακοίνωσαν πως με τη χρήση της κάρτας το αμέσως επόμενο χειρότερο πιάτο θα διαγωνιστεί. Η Μαρία Φίλογλου τελικά μαγείρεψε στη θέση της.

Από την άλλη πλευρά, η κόντρα ανάμεσα σε Ιωάννη και Στέφανο καλά κρατεί.

Ο δεύτερος ισχυρίστηκε ότι δε ζήτησε ποτέ από τον Νίκο να του δώσει την κάρτα, αλλά ο Πάνος τον διέψευσε λέγοντας πως: «Πλησίασε τον Νίκο για να του δώσει την κάρτα, γι’ αυτό δεν τον παραδέχομαι καθόλου».

Το ιδιαίτερο πιάτο που έκρινε την παραμονή στον διαγωνισμό

Η καμπάνα άνοιξε και ο Πάνος Ιωαννίδης παρουσίασε στους παίκτες που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση το πιάτο που θα πρέπει να αντιγράψουν.

Τι κρυβόταν κάτω από την καμπάνα; Ιδιαίτερο τηγανητό παστίτσιο με καπνιστό ταρτάρ με αφρό φέτας και λάδι από λαχανίδα!

Οι τέσσερις υποψήφιοι είχαν τον χρόνο να παρατηρήσουν το πιάτο αντιγραφής και στη διάθεσή τους 75 λεπτά να το αντιγράψουν. Ποιος δεν θα καταφέρει να γυρίσει στο σπίτι;

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συντάξεις: «Κλείδωσαν» αυξήσεις για 950.000 δικαιούχους - Δείτε παραδείγματα του επαναπυλογισμού