Survivor Spoiler 10/3: «Πόλεμος» κατά του Τριαντάφυλλου – «Είσαι ηθοποιός και φίδι» (video)

Survivor Spoiler 10/3: «Κόκκινο πανί» στην ομάδα ο Τριαντάφυλλος

Survivor Spoiler 10/3: «Πόλεμος» κατά του Τριαντάφυλλου – «Είσαι ηθοποιός και φίδι» (video)
2'

Χαμός στο στρατόπεδο των κόκκινων μετά το χθεσινό συμβούλιο του νησιού. Η ήττα αλλά και ο τρόπος που ήρθε δημιούργησε εντάσεις και σχεδόν όλη η ομάδα τα έβαλε με δύο παίκτες.

Η πρώτη ήταν η Μαριάνθη που μάλιστα αγωνίστηκε στο 9-9 χωρίς να τα δικαιώσει τις προσδοκίες των συμπαικτών της και ο δεύτερος παίκτης που δέχθηκε τα «πυρά» ήταν ο Τριαντάφυλλος. Και οι δύο μάλιστα, βγήκαν υποψήφιοι για αποχώρηση.

Αυτό που ενόχλησε τον Τριαντάφυλλο, ήταν η απόφαση του Κόρο να τον δώσει ως δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο «Ντάφυ» τα έβαλε με τον φίλο του και τον Κοψιδά, λέγοντας μάλιστα πως «ο Κόρο και ο Κοψιδάς, θα με βρουν μπροστά τους».

Σύμφωνα με όσα είπε ο Κόρο, ο Τριαντάφυλλος έπιασε κάποιους παίκτες και τους ζήτησε να του πουν να μην τον ψηφίσει, κάτι που τον ενόχλησε. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε όταν η Άννα Μαρία ψήφισε ως τελευταίο υποψήφιο τον Γιώργο από την ομάδα της.

Πάμε όμως στα σημερινά. Όπως είδαμε στο trailer, ο Ασημοκόπουλος αναφέρει στην κάμερα πως ο Τριαντάφυλλος άλλαξε επικίνδυνα μετά το χθεσινό περιστατικό, ενώ βλέπουμε τον «Ντάφυ» να δακρύζει. Μάλιστα, ο Κόρο κάνει λόγο για «πόλεμο» που άνοιξε και τον χαρακτηρίζει ηθοποιό.

Στο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία ακολουθεί χαμός. Ακούγονται διάφορες εκφράσεις για τον Τριαντάφυλλο, με τον Ασημακόπουλο να τον αποκαλεί φίδι, ενώ ο Κόρο αναφέρει πως έβριζε. Δείτε περισσότερα στο βίντεο…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Λύνει τη σιωπή της - Η πρώτη φωτογραφία μετά την επίθεση με βιτριόλι

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή