Survivor: Αποκάλυψη από πρώην παίκτρια - «Η Μαριαλένα περίμενε να μπει ο Σάκης ή ο Λιβάνης»

Survivor: «Βόμβα» έριξε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης 

Survivor: Αποκάλυψη από πρώην παίκτρια - «Η Μαριαλένα περίμενε να μπει ο Σάκης ή ο Λιβάνης»
2'

Από την ημέρα που μπήκε ο Σάκης Κατσούλης στο Survivor, έχουν έρθει τα πάνω - κάτω στη μπλε ομάδα. Ο επιχειρηματίας και ποδοσφαιριστής έχουμε δει πως τα έβαλε με την κλίκα των τριών (Τζέιμς, Νίκο και Άννα Μαρία), ενώ κατάφερε να «τραβήξει» από αυτή την παρέα, την πρώην σύντροφό του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η 25χρονη όταν είδε τον Σάκη στο παιχνίδι δεν το πίστευε, όμως στο παιχνίδι πλέον είναι με το μέρος του και φαίνεται ξεκάθαρα. Μπορεί να έχει σχέση, όπως έχει δηλώσει, με τον Γιώργο Λιβάνη, όμως βλέπουμε πως οι δύο παίκτες έχουν έρθει κοντά, ίσως για να καταφέρουν να μείνουν περισσότερο μέσα στο παιχνίδι.

Μία «βόμβα» έριξε όμως το πρωί του Σαββάτου (13/3) η Ασημίνα Ιγγλέζου. Η πρώην παίκτρια του Survivor, ανέφερε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» πως η Μαριαλένα όταν μπήκε στο Survivor γνώριζε πως υπάρχει περίπτωση να δει ή τον Σάκη ή τον Γιώργο Λιβάνη να μπαίνουν στο παιχνίδι.

«Η Μαριαλένα είχε μιλήσει με όχι καλά λόγια για τον Σάκη. Είχε πει πως είχαν χωρίσει άσχημα. Σαν γυναίκα θεωρώ ότι αυτός ο άνθρωπος και στη σχέση του θα ήταν επιθετικός. Δε θα μου έκανε εντύπωση αν ο λόγος που χώρισε μία γυναίκα από αυτόν τον άνθρωπο θα ήταν επειδή είναι επιθετικός χαρακτήρας. Μας είχε πει η Μαριαλένα ότι περίμενε ή τον πρώην της που είχαν κάνει μαζί την αίτηση ή το νέο πρόσωπο που είχε κάτι μαζί του, τον γνωστό τον τραγουδιστή», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ασημίνα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor Spoiler 13/3: «Βόμβα» με αποχώρηση Καλλίδη - Παίρνει τη θέση του ο Τριαντάφυλλος;

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή