Survivor: Πρώτος υποψήφιος ο Τριαντάφυλλος – Ο τραυματισμός της Χριστίνας και το τεστ εγκυμοσύνης

Survivor: Απίστευτα όσα συνέβησαν στο επεισόδιο της Δευτέρας (15/3) – Τρεις τραυματισμοί για τη μπλε ομάδα και στον τάκο ο «Ντάφυ»
2'

Δεν θυμόμαστε να έχουμε ξαναδεί τέτοια γεγονότα σε προηγούμενα Survivor και μάλιστα σε ένα μόλις επεισόδιο.

Οι μπλε πήραν ξανά μία εύκολη ασυλία, την πρώτη της βδομάδας, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Σε ένα στίβο μάχης όπου Ρουμάνοι και Τούρκοι έκαναν περίπατο, όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιανός, οι παίκτες και των δύο ομάδων έδειξαν περίσσιο πάθος από την αρχή, όμως αυτό βγήκε σε κακό.

Στο πρώτο κι’ όλας γύρο, η Χριστίνα Κεφαλά τραυματίστηκε άσχημα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο άμεσα, ενώ στο τρίτο game, Νίκος Μπάρτζης και Ελευθερία Ελευθερίου τέθηκαν νοκ άουτ.

Οι τραυματισμοί προκάλεσαν το σοκ των παικτών και της παραγωγής και για την ασφάλειά τους ο αγώνας σταμάτησε ενώ ήταν 2-0 για τους κόκκινους, με τον Γιώργο Λιανό να αναφέρει πως θα επαναληφθεί την επόμενη μέρα σε άλλο στίβο μάχης.

Η Χριστίνα παρέμεινε στο νοσοκομείο χωρίς η κατάστασή της να εμπνέει ανησυχία, όμως οι Νίκος και Ελευθερία επέστρεψαν, με τον πρώτο όμως να αγωνίζεται. Στο γιατρό πήγε και η Μαριαλένα και εκεί άκουσε (και ακούσαμε) το απίστευτο. Ο γιατρός είδε πως ήταν λίγο φουσκωμένη η κοιλιά της και την ρώτησε αν είναι έγκυος! Εκείνη το αρνήθηκε όμως για να είναι τα πράγματα 100% ξεκάθαρα, της ζήτησε να κάνει τεστ εγκυμοσύνης το οποίο και βγήκε αρνητικό.

Στο αγώνισμα ασυλίας, δεν αγωνίστηκαν οι Χριστίνα, Τριαντάφυλλος, Γιώργος Κοψιδάς και Ελευθερία. Υπήρξε fair play από την ομάδα των κόκκινων, καθώς θα μπορούσε ο αγώνας να συνεχιστεί από το 2-0 όπου κέρδιζαν, όμως εκείνοι ζήτησαν να ξεκινήσει από το 0-0. Τη νίκη πήραν οι μπλε και έτσι ακολούθησε ο αγώνα ατομικής ασυλίας, με τη Νικολέτα να την κατακτά.

Οι κόκκινοι πήγαν στο συμβούλιο του νησιού και εκεί τα πράγματα φαίνονταν ξεκάθαρα. Ο Τριαντάφυλλος που έχει γίνει το «μαύρο πρόβατο» στην ομάδα, από την αρχή ζήτησε να τον ψηφίσουν όλοι. Η αλήθεια είναι πως και να μην το ζητούσε αυτό θα γινόταν, καθώς τα έχουν βάλει όλοι μαζί του. Τελικά ο «Ντάφυ» βγήκε πρώτος υποψήφιος με 9 ψήφους, ενώ 2 πήρε ο Κόρο, μία από τον τραγουδιστή και μία από τη Μαριάνθη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εμβόλιο AstraZeneca: Συνεδριάζει η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών υπό τη σκιά της παγκόσμιας ανησυχίας