Survivor: Χαμός στο Twitter με τον Τριαντάφυλλο – «Ντάφυ φύγε» (video)

Survivor: Οι χρήστες τα έβαλαν με τον τραγουδιστή μετά τον καβγά που είχε με τον Παύλο Γαλακτερό
3'

Ο Τριαντάφυλλος μπορεί να έχει γίνει «εξολοθρευτής» και να κερδίζει όποιον κάθεται δίπλα του στις ψηφοφορίες, όμως φαίνεται πως η συμπεριφορά του κούρασε και ενόχλησε τους τηλεθεατές και τους χρήστες του Twitter.

Ο «Ντάφυ» μέχρι στιγμής είχε την υποστήριξη του κόσμου, καθώς η πλειοψηφία πιστεύει ή πίστευε, πως η συμπεριφορά των άλλων παικτών απέναντί του, ήταν άδικη. Μετά το χθεσινό καβγά που είχε όμως με τον Παύλο Γαλακτερό, τα πράγματα φαίνεται πως άλλαξαν.

Η αιτία του καβγά ήταν κάποια λόγια του τραγουδιστή για τον Γιώργο Κοψιδά, με τον Παύλο να του αναφέρει πως δεν είναι σωστό να μιλάει για κάποιον που δεν είναι εκεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Ο Τριαντάφυλλος πάνω στην κουβέντα, ανέφερε τον πατέρα του νεαρού και τότε εκείνος «βρόντηξε» ζητώντας να μην ξαναπεί κάτι για εκείνον.

Η συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου φαίνεται πως άρεσε στους τηλεθεατές και τους χρήστες του Twitter και αυτή τη φορά τα έβαλαν μαζί του και μάλιστα στο hashtag #Νταφυ_φυγε έγινε trend στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επέτειος 25ης Μαρτίου: Όλα όσα θα δούμε τις επόμενες ώρες - Η Πινακοθήκη, οι καλεσμένοι, η παρέλαση