Τουρκικά ΜΜΕ: Σκάνδαλο με… εγκυμοσύνη στο ελληνικό Survivor (video)

Survivor: Η σχέση της Μαριαλένας και του Σάκη έφτασε μέχρι και τα τουρκικά ΜΜΕ.
2'

Από την πρώτη μέρα που μπήκε ο Σάκης Κατσούλης στο Survivor, έχει γίνει ένας από τους πρωταγωνιστές, όχι μόνο για τα αθλητικά του προσόντα, αλλά και για τη σχέση που είχε με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Μπορεί η παίκτρια της μπλε ομάδας να έχει πλέον σχέση με τον Γιώργο Λιβάνη, ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως η συμμετοχή τους στο παιχνίδι και μάλιστα στην ίδια καλύβα, θα τους βοηθήσει να τα βρουν ξανά.

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι, μιλώντας για την ένωση των δύο ομάδων στο τουρκικό Survivor, αναφέρθηκε στη σχέση του Σάκη και της Μαριαλένας.

«Θέλω να σας μιλήσω για τους Έλληνες παίκτες γιατί υπάρχει στο παιχνίδι μία περίεργη αγάπη. Υπάρχει ένα ζευγάρι στο παιχνίδι, οι οποίοι έχουν χωρίσει εδώ και κάποιο καιρό. Βάλαμε πρώτα την κοπέλα και μετά μπήκε και το αγόρι. Είχαν πολλά να πουν για τα παλιά. Όταν τους ρώτησα για τη σχέση τους, μπροστά σε όλη την Ελλάδα, είπαν αρκετές λεπτομέρειες. Δεν περίμενα να το συνεχίσει ο Σάκης. Ένιωσα άβολα και ρώτησα τον αγαπημένο Γιώργο Λιβάνη αν θέλει να κοπεί το απόσπασμα» είπε, μεταξύ άλλων, ο Τούρκος παραγωγός.

Μάλιστα, τα λόγια που είπε ο Ατζούν έγιναν θέμα στα τουρκικά ΜΜΕ. Η ιστοσελίδα «Takvim» είχε στον τίτλο της «Σκάνδαλο με… εγκυμοσύνη στο Survivor».

Στη συνέχεια, όμως, η εκπομπή «Ευτυχείτε» διέψευσε τα λεγόμενα του Ατζουν, καθώς στάλθηκε εκείνη την ώρα ένα μήνυμα στο κινητό του Γρηγόρη Γκουντάρα από το φιλικό περιβάλλον του Λιβάνη, το οποίο έγραφε ότι ουδέποτε ο τραγουδιστής δεν έχει μιλήσει με τον Τούρκο παραγωγό για τη συγκεκριμένη σκηνή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - «Λαϊκό»: Δεν διακόπηκε καμία εφημερία