Survivor Spoiler: Τσακώθηκαν Τζέιμς και Νίκος; Τα «σπάνε» οι κολλητοί φίλοι; (video)

Survivor Spoiler : Δεν σταματούν οι ανατροπές στο ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor Spoiler: Τσακώθηκαν Τζέιμς και Νίκος; Τα «σπάνε» οι κολλητοί φίλοι; (video)
2'

Μπορεί την Κυριακή (28/3) να έχουμε την ένωση των δύο ομάδων στο Survivor, όμως τα νέα που έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο, δεν είναι και τόσο… ενωτικά.

Η αποχώρηση της Άννας Μαρίας Βέλλη, έφερε εντάσεις στην καλύβα των μπλε, καθώς η κλίκα των τριών «έσπασε», με τους υπόλοιπους πέντε να φαίνονται ικανοποιημένοι. Μάλιστα είχαμε καβγά μετά την αποχώρηση της Youtuber, στη μπλε ομάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ την εκπομπή «Ευτυχείτε» η επιστροφή στην καλύβα ήταν επεισοδιακή. Συγκεκριμένα, μια ατάκα στάθηκε η αφορμή για να ξεκινήσει ένας άγριος καβγάς ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Σάκη Κατσούλη για την αποχώρηση της Άννας Μαρίας Βέλλη.

Οι δυο τους παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, αλλά η παραγωγή τους συγκράτησε. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ, ο Σάκης ήταν ιδιαίτερα ειρωνικός απέναντι στον Νίκο λέγοντάς του τη φράση «πονάει…» μετά την αποχώρηση της Άννας Μαρίας.

Τι γίνεται όμως ανάμεσα στους δύο κολλητούς φίλους; Τις τελευταίες ώρες έχει ακουστεί πως Τζέιμς και Νίκος τσακώθηκαν και πως αυτή η φιλία περνάει κρίση. Αυτό όμως δεν ισχύει!

Μπορεί η στεναχώρια μετά την αποχώρηση της Άννας Μαρίας να τους έκανε να μίλησαν περίεργα ο ένας στο άλλον, όμως δεν υπήρξε κανένας τσακωμός, όπως ανέφεραν κάποιοι. Οι δυο τους παραμένουν δεμένοι και όπως φαίνεται θα συνεχίσουν να πηγαίνουν κόντρα σε. όλους και ειδικά κόντρα στην κλίκα των πέντε από την ομάδα τους.

Άλλωστε τώρα που θα γίνει η ένωση των ομάδων, δεν τους συμφέρει να «σπάσουν», καθώς και παίκτες από την κόκκινη ομάδα τους έχουν στο… στόχαστρο, λόγω κάποιον περιστατικών που έχουν συμβεί.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Πότε θα αποφασιστεί το άνοιγμα σχολείων και λιανεμπορίου – Επιφυλακτική η επιτροπή

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή