Survivor Spoiler 28/3: Οργιάζουν οι φήμες για νέο ζευγάρι και υποψηφιότητες - φωτιά για αποχώρηση

Survivor Spoiler 28/3: Μετά το πάρτι της ένωσης αναμένεται να έρθουν τα πάνω κάτω στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Survivor Spoiler 28/3: Οργιάζουν οι φήμες για νέο ζευγάρι και υποψηφιότητες - φωτιά για αποχώρηση
ΣΚΑΪ
6'

Ένα κομβικό σημείο για το Survivor θα παρακολουθήσουμε απόψε (28.03) στο επεισόδιο που θα προβληθεί από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Το πάρτι της ένωσης είναι ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα κάθε χρόνο στο ριάλιτι επιβίωσης, καθώς οι παίκτες θα ξεχάσουν για λίγο τις αντιπαλότητες που έχουν και θα διασκεδάσουν σε ένα φαντασμαγορικό σκηνικό που έχει ετοιμάσει η παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί.

Πέρα από αυτό, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε και τη συνέχεια στην καλύβα των παικτών, αφού πλέον κόκκινη και μπλε ομάδα θα… συστεγάζονται και δεν θα μένουν σε ξεχωριστές παραλίες. Το παιχνίδι, βέβαια, θα συνεχιστεί κανονικά και ήδη έχουν γυριστεί τα πρώτα αγωνίσματα ασυλίας για την επόμενη εβδομάδα, με τα spoilers να αναφέρουν πως πρόκειται να δούμε τεράστιες ανατροπές στο παιχνίδι. Τόσο σε ό,τι αφορά τις σχέσεις των παικτών όσο και σε ό,τι αφορά τους υποψήφιους για αποχώρηση.

Οργιάζουν οι φήμες για νέο ζευγάρι

Ένα από τα ζητήματα που έχουν προκαλέσει αρκετή ίντριγκα και στο φετινό Survivor, είναι οι σχέσεις μεταξύ παικτών. Πέρα από τον «ντόρο» που δημιουργήθηκε με την κοινή παρουσία του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, καθώς οι δυο τους είχαν σχέση πριν μπουν στο παιχνίδι και είχαν χωρίσει με όχι και τόσο καλό τρόπο όπως λένε οι πληροφορίες, υπήρξε φημολογία και για άλλα φλερτ μέσα στο παιχνίδι.

Ειδικότερα σε ό,τι έχει να κάνει με τη σχέση που είχαν Άννα Μαρία Βέλλη και Νίκος Μπάρτζης, ειπώθηκαν και συζητήθηκαν πάρα πολλά. Τις τελευταίες ώρες, ωστόσο, οργιάζουν οι φήμες για τη δημιουργία ενός ζευγαριού αμέσως μετά το πάρτι της ένωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μια παίκτρια από τους κόκκινους και έναν παίκτη από τους μπλε που ήρθαν πολύ κοντά. Το τοπίο, όμως, είναι «θολό» σχετικά με τα πρόσωπα καθώς για άλλους πρόκειται για τη Νικολέτα και τον Σάκη ενώ κάποιοι υποστηρίζουν πως ναι μεν το κορίτσι είναι η Νικολέτα αλλά αυτός που ήρθε κοντά είναι ο Αλέξης Παππάς!

https://www.instagram.com/tv/CM7oboqA35U/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Υποψηφιότητες «φωτιά» τη νέα εβδομάδα

Οι ξέγνοιαστες στιγμές, βέβαια, για τους παίκτες του Survivor δεν θα κρατήσουν για πολύ. Μετά το πάρτι της ένωσης θα επιστρέψουν στην καθημερινότητα της σκληρής επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο και των αγωνισμάτων για την ασυλία και τα έπαθλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μάχες που θα ακολουθήσουν θα είναι πολύ σκληρές ενώ με βάση τις νίκες που θα κάνουν οι ομάδες θα δούμε κάποιες υποψηφιότητες που δεν περιμέναμε και θα μπουν… βόμβες στη διαδικασία της αποχώρησης.

Τα spoilers που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, αναφέρουν πως οι κόκκινοι έχουν πάρει… φόρα και κερδίζουν στα αγωνίσματα ασυλίας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να οδηγηθούν σε ψηφοφορία οι μπλε, με τους Τζέιμς Καφετζή και Νίκο Μπάρτζη που έχουν πλέον χωρίς την τρίτη της παρέας, Άννα Μαρία Βέλλη, να βγαίνουν υποψήφιοι και οι δυο. Πρόκειται για δυο από τα μεγάλα φαβορί ακόμα και για την κατάκτηση της κορυφής στο Survivor και σίγουρα μια πιθανή αποχώρηση ενός εκ των δυο θα είναι έκπληξη μεγατόνων!

https://www.instagram.com/tv/CM9yKyOgmHo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Χαμός στο πάρτι της ένωσης – Η νέα κλίκα

Πριν από όλα αυτά, βέβαια, θα δούμε τη βραδιά γιορτής που έχει στηθεί για το πάρτι της ένωσης. Από χθες ο ΣΚΑΙ έχει δώσει στη δημοσιότητα το trailer του επεισοδίου όπου πήραμε μία μεγάλη «γεύση» για το τι πρόκειται να δούμε. Μάλιστα το Twitter πήρε «φωτιά» και μόνο βλέποντας το trailer, οπότε σκεφτείτε τι έχει να γίνει κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.

Οι παίκτες κάνουν επιτέλους το μπάνιο τους, φορούν καθαρά ρούχα και η εικόνα τους θυμίζει πλέον εκείνη εκτός παιχνιδιού. Οι ομάδας γίνονται «ένα» και τα «σπάνε» στο διαγωνισμό τραγουδιού, ενώ… παρτάρουν σε μία πριβέ συναυλία με πρωταγωνιστή τον σταρ Jason Derulo.

Αυτά είναι κάποια από τα κυρίως πλάνα που είδαμε στο trailer, υπήρξε όμως μία λεπτομέρεια που ελάχιστοι (μάλλον) παρατήρησαν. Οι παίκτες, αρχικά, κάθονται σε πέντε τραπέζια, τρία των τριών ατόμων και δύο των τεσσάρων.

Στο ένα από αυτά κάθονται οι Τριαντάφυλλος, Μαριάνθη και Αλέξης. Ναι, οι πρώην αδερφοί, κολλητοί που έγιναν εχθροί, φαίνεται με το… καλημέρα πως ξέρουν τι κάνουν. Ο Τριαντάφυλλος είναι το «μαύρο πρόβατο» στην παραλία των κόκκινων με μόνο σύμμαχο τη Μαριάνθη.

Από την άλλη ο Αλέξης Παππάς δεν είναι από τα συμπαθή πρόσωπα στη μπλε καλύβα, αν και το τελευταίο διάστημα βρίσκεται κοντά με τους Σάκη, Μαριαλένα, Ελευθερία και Χριστίνα, χωρίς όμως να έχει ταχθεί «επίσημα» στην κλίκα τους.

Έτσι φαίνεται πως οι τρεις τους, γνωρίζοντας πως έχουν δύναμη έξω, καθώς το τηλεοπτικό κοινό τους έχει κρατήσει μέσα στο παιχνίδι αρκετές φορές, θα κάνουν τη δική τους κλίκα με σκοπό να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται.

Σύντομα θα το δούμε αυτό και στην… πράξη.

Τι θα γίνει στην κόκκινη καλύβα μετά την ένωση

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο Sfera 102,2 και αποκάλυψε κάποια πράγματα σχετικά με τη συνέχεια του παιχνιδιού. Ο παρουσιαστής του φετινού Survivor, αποκάλυψε μία σημαντική διαφορά σε σχέση με τους προηγούμενους κύκλους του ριάλιτι επιβίωσης.

Σε κάθε Survivor όταν γινόταν η ένωση των ομάδων, οι παίκτες ξεκινούσαν να αγωνίζονται ατομικά. Αυτό δεν θα συμβεί φέτος!

Οι μπλε θα μετακομίσουν στην κόκκινη καλύβα μεν, όμως θα παραμείνουν οι δύο ομάδες δε, δίνοντας κανονικά τις μάχες τους. Σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Λιανός, μόλις στο παιχνίδι μείνουν 10 παίκτες, τότε θα ξεκινήσουν να αγωνίζονται ατομικά!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: «Ασφυξία» στα νοσοκομεία της Αθήνας - «126 ασθενείς περιμένουν για ΜΕΘ»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
13:27ΑΠΟΨΕΙΣ

Cirque de la France