Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η κίνηση της Ασημίνας που ανατρέπει τα δεδομένα

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ασημίνα δημιουργεί αναταραχές και ετοιμάζεται να σπείρει τον πανικό στο Διαφάνι
2'

Οι εξελίξεις στο Διαφάνι αναμένονται άγριες, καθώς τα επόμενα επεισόδια, δείχνουν πως ορισμένοι πρωταγωνιστές είναι έτοιμοι να φέρουν την σύγκρουση στα άκρα, ώστε να πετύχουν τους στόχους τους.

Σύμφωνα με τα spoiler της εκπομπής «Πρωινό», η Ασημίνα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα, όταν μαζί με την Δρόσω θα διεκδικήσουν τον μικρό Σέργιο, αλλά ο Νικηφόρος μετά την επιστροφή της Ασημίνας δεν επιτρέπει στον μικρό να δει την μητέρα του.

Έτσι, η Ασημίνα όχι μόνο δεν θα παραδώσει τα «όπλα», αλλά θα πάει στο σπίτι των Σεβαστών και θα βάλει «μπουρλότο», καθώς θα ειπωθούν πολύ βαριές κουβέντες.

Στα άκρα θα οδηγηθεί η κατάσταση, όταν ο Νικηφόρος παραβαίνει την εντολή του δικαστηρίου και δεν αφήνει τον μικρό Σέργιο να πάει στο σπίτι των Σταμίρηδων.

Συγκεκριμένα, στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, ο Βόσκαρης καταθέτει και επιμένει πως όλα είναι μια σκευωρία της Ελένης εναντίον του, χωρίς να γνωρίζει πως ετοιμάζεται η μαρτυρία μιας γυναίκας που μπορεί να γίνει η καταδίκη του. Ο Νικηφόρος ανακοινώνει την απόφασή του να χωρίσει με την Ασημίνα και να κρατήσει το παιδί και όλοι πέφτουν από τα σύννεφα.

Ο Κωνσταντής ενημερώνει συνέχεια τη Δρόσω για όσα συμβαίνουν στο σπίτι των Σεβαστών, ενώ η Ελένη έξαλλη με την τροπή που πήραν τα πράγματα φοβάται πως θα χάσουν τελικά το παιδί και οι δύο.

Η Πηνελόπη χάνει το παιδί που κυοφορεί

Στο επίκεντρο των εξελίξεων, θα βρεθεί και η κόρη του Δούκα Σεβαστού, Πηνελόπη, η οποία έκανε μεγάλο αγώνα για να αποφασίσει ανάμεσα σε δύο άντρες, τον Μελέτη και τον Αλέξη Γραμματικό, τον οποίο και αποφάσισε να παντρευτεί. Τελικά, η Πηνελόπη αφοσιώθηκε στον σύζυγό της και έμεινε έγκυος, γεγονός που έφερε μεγάλη χαρά στο σπίτι των Σεβαστών. Δυστυχώς σύμφωνα με το spoiler της εκπομπής «Ευτυχείτε» η Πηνελόπη θα χάσει το παιδί που κυοφορεί, γεγονός που θα φέρει αναταράξεις στη σχέση με τον Γραμματικό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ: Αυτοκτόνησε η κόρη πασίγνωστου τραγουδιστή