Άγριες Μέλισσες Spoiler: «Πόλεμος» Δούκα – Μελέτη για τον θάνατο του Θέμελη

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ένα ακόμα επεισόδιο – φωτιά στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: «Πόλεμος» Δούκα – Μελέτη για τον θάνατο του Θέμελη
2'

Μετά την καταδίκη του Βόσκαρη και την τιμωρία του στις φυλακές, που ξεσήκωσε το κοινό στις Άγριες Μέλισσες, σειρά παίρνουν οι εξελίξεις στα υπόλοιπα μέτωπα που έχουν ανοικτά οι ήρωες του σίριαλ του ΑΝΤ1.

Η κατάσταση στο Διάφνι για άλλη μια φορά μυρίζει… μπαρούτι, τόσο λόγω του θέματος που έχει δημιουργηθεί με τον Νικηφόρο, την Ασημίνα, τη Δρόσω και τον μικρό Σέργιο, όσο και με τις υποψίες για τον θάνατο του Θέμελη. Ο Μελέτης έχει αρχίσει να βλέπει τον Δούκα ως υπεύθυνο και οι δυο τους θα συγκρουστούν άγρια.

https://www.instagram.com/p/CNHgYhBqerd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 119 – Πέμπτη 1 Απριλίου

Ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος ν’ αποκλείσει την Ασημίνα από το παιδί και ούτε η Ελένη ούτε ο Λάμπρος καταφέρνουν να του αλλάξουν γνώμη. Η Δρόσω προτείνει στην Ασημίνα να διεκδικήσουν από κοινού την επιμέλεια. Θα καταφέρουν να βάλουν τις διαφορές τους στην άκρη; Στο σπίτι των Σεβαστών υπάρχει μεγάλη αναστάτωση καθώς ο Σέργιος δεν δέχεται το διαζύγιο των γονιών του.

Η Πηνελόπη νιώθει πόνους και η επίσκεψη στο γιατρό θα την αναστατώσει. Η προαγωγή του Προύσαλη φέρνει χαρά σε όλους ενώ ετοιμάζει το γάμο με τη Ρίζω. Η Ελένη φέρνει τις αδερφές της προ των ευθυνών τους και τις προτρέπει να πάρουν τη σωστή απόφαση για το μέλλον τους και το μέλλον του παιδιού, στις Άγριες Μέλισσες

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Έτσι έγινε το φρικτό δυστύχημα με τους τρεις νεκρούς στην Εύβοια

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή