Survivor Spoiler 5/4: Ράκος η Μαριαλένα μετά τον «χωρισμό» της με τον Σάκη (videos)

Survivor Spoiler 5/4: Η παίκτρια της μπλε ομάδας δεν μπορεί να πιστέψει την αλλαγή των ομάδων και τον «χωρισμό» της με τον Σάκη Κατσούλη
1'

Το επεισόδιο της Κυριακής (4/4) στο Survivor, μας επιφύλασσε τη μεγαλύτερη ανατροπή που έχουμε δει μέχρι στιγμής στο παιχνίδι.

Οι ομάδες άλλαξαν και πάλι στον Άγιο Δομίνικο, με τους παίκτες να μην μπορούν να το πιστέψουν. Τη «βόμβα» έριξε ο Γιώργος Λιανός μετά το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, με τους παίκτες να νομίζουν πως πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο.

Στο συμβούλιο του νησιού, αστείο ήταν μόνο η «επιστροφή» της Ανθής Σαλαγκούδη, με τους παίκτες να «παγώνουν» όταν το ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός. Στη συνέχεια ο παρουσιαστής ανακοίνωσε τις νέες ομάδες και τότε άρχισαν τα κλάματα.

Ο Σάκης Κατσούλης πήγε στην κόκκινη ομάδα, με τη Μαριαλένα να βάζει τα κλάματα. Όταν ο Γιώργος Λιανός την ρώτησε πως αισθάνεται μετά τις μεγάλες αλλαγές, εκείνη δεν αναφέρθηκε στον πρώην σύντροφό της, αλλά γενικά στους συμπαίκτες της. Το σημερινό trailer όμως μας δείχνει άλλα…

Η παίκτρια της μπλε ομάδας βάζει ξανά τα κλάματα μιλώντας μπροστά στην κάμερα και αναφέρεται στον Σάκη Κατσούλη, λέγοντας τον είχε συνηθίσει και πως δεν μπορεί να είναι αντίπαλοι. Μένει να δούμε ο «χωρισμός» αυτός θα επηρεάσει τους παίκτες στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και αν θα αλλάξει κάτι στη συμβίωσή τους, καθώς πλέον ανήκουν σε άλλη ομάδα, όμως μην ξεχνάμε πως μένουν στην ίδια καλύβα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Σείεται» η Τουρκία: Συνέλαβαν τον εμπνευστή της «Γαλάζιας Πατρίδας» - Όλα θυμίζουν... 2016