Υρώ Μανέ: Αυτή είναι η σύνδεσή της με τον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, Σαντιό Μανέ

Στην ενδεχόμενη σύνδεσή της με τον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, Σαντιό Μανέ, αναφέρθηκε η ηθοποιός Υρώ Μανέ.
Υρώ Μανέ
Η ηθοποιός Υρώ Μανέ
2'

Η Υρώ Μανέ μίλησε στον ΑΝΤ1 και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου κάνοντας ειδική αναφορά στο επίθετό της και την πιθανή σύνδεσή της με τον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, Σαντιό Μανέ.

Η δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε, αρχικά, ότι γνωρίζει τον επιθετικό της Λίβερπουλ λόγω των μηνυμάτων που της στέλνουν στα social media.

Στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το ενδεχόμενο να έχει σχέση με τον Σαντιό Μανέ, η Υρώ Μανέ απάντησε ότι πιθανώς η καταγωγή του επιθέτου της είναι από τη Γαλλία και δη από τις αποικίες της.

Όπως διευκρίνισε η Υρώ Μανέ, υπάρχουν δύο ενδεχόμενα για την προέλευση του επωνύμου της: «Η μία είναι πως είναι γαλλικό και η άλλη είναι, επειδή έχουμε καταγωγή από την Χίο, πως οι Γενουάτες είχαν το ιταλικό Μανέσι. Λένε, τώρα, ότι το έκοψε και υπήρχε μια σύντμηση του ονόματος και κατέληξε εκεί».

Η Υρώ Μανέ αναφέρθηκε και στην κόρη της, Φαίδρα, η οποία σπουδάζει Κοινωνιολογια, αλλά είναι και χορεύτρια.

«Η ζωή μου θα ήταν εντελώς διαφορετική αν δεν υπήρχε η κόρη μου» εξομολογήθηκε αρχικά η ηθοποιός προσθέτοντας πως «όταν γίνεσαι γονιός, βλέπεις τη ζωή μέσα από τα μάτια του παιδιού σου».

«Δεν ευχόμουν να γίνει ηθοποιός, αλλά ήξερα ότι από πολύ μικρή ότι θα έκανε κάτι με την τέχνη. Πήγε σε σχολή χορού 4 ετών. Όταν η Φαίδρα τελείωνε το Δημοτικό, είχα την ανάγκη να μείνω με το παιδί, αλλά δεν είχα και κάτι σημαντικό που άφησα πίσω μου» συμπλήρωσε η Υρώ Μανέ.

Ποιος είναι ο Σαντιό Μανέ

Ο Σάντιο Μανέ για τη σχέση με τον οποίο ρωτήθηκε η Υρώ Μανέ, είναι 29 ετών και κατάγεται από τη Σενεγάλη, που υπήρξε γαλλική αποικία, και στην καριέρα του στο ποδόσφαιρο έχει κατακτήσει με τη Λίβερπουλ την Premier League, το Champions League, το ευρωπαϊκό Super Cup καθώς και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φρεγάτες: «Αυτογκόλ» των Γάλλων – Η ενδιάμεση λύση «τορπιλίζει» την πρόταση για τις Belh@rra

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή