Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (26.04) – Ο πρώτος υποψήφιος και οι εντάσεις

Survivor Spoiler: Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινάει με αγώνισμα ασυλίας για τους μπλε και τους κόκκινους στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (26.04) – Ο πρώτος υποψήφιος και οι εντάσεις
3'

Μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά, το κλίμα στο Survivor έχει αλλάξει άρδην. Αρκεί να σκεφτεί κανείς πως μέχρι και ο Τριαντάφυλλος έκανε δυο νίκες και… ξέχασε τη στεναχώρια του για τις αντιδράσεις των υπόλοιπων στη φυγή του φίλου του. Μετά τη νίκη των κόκκινων στο αγώνισμα επάθλου και το χαλαρό κλίμα που είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής, βέβαια, δεν θα αργήσουν να βγουν και πάλι τα μαχαίρια.

Αυτό γιατί ακολουθεί αγώνισμα ασυλίας, και μάλιστα αφορά ένα από τα πιο δύσκολα που βλέπουμε σχεδόν σε κάθε σεζόν του παιχνιδιού. Σε αυτό, λοιπόν, κόκκινοι και μπλε θα κληθούν να τα δώσουν όλα ενώ μια άτυχη στιγμή της Μαριαλένας από τους μπλε, θα φέρει στην επιφάνεια τα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις της με τον Σάκη Κατσούλη από τους κόκκινους.

Το ζητούμενο, βέβαια, είναι το ποιος θα καταφέρει να νικήσει στο αγώνισμα και να διασφαλίσει πως στο Συμβούλιο του Νησιού δεν θα κληθεί να ψηφίσει για το ποιος παίκτης της θα είναι υποψήφιος για αποχώρηση από το Survivor.

Survivor Spoiler: Ο νικητής σήμερα (26.04) για την ασυλία

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα spoilers που κυκλοφορούν η ομάδα που θα κερδίσει στο επεισόδιο της Μεγάλης Δευτέρας (26.04), θα είναι η κόκκινη. Οι μπλε θα οδηγηθούν σε αγώνισμα ατομικής ασυλίας εκεί όπου νικητής θα είναι ο Παύλος Γαλακτερός ενώ στην ψηφοφορία θα αναδείξουν σαν πρώτο υποψήφιο τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Βέβαια, οι εντάσεις δεν θα λείψουν για ακόμα μια φορά από το παιχνίδι. Ήδη από την αρχή του επεισοδίου υπάρχουν «μπηχτές» παικτών για άλλους παίκτες, ενώ και οι εξελίξεις στα αγωνίσματα ασυλίας και τα συμβούλια θα φέρουν εξελίξεις.

Υποψήφιος ο Τζέιμς Καφετζής;

Σύμφωνα με τις διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο, οι μπλε θα κάνουν αντεπίθεση και τη Μεγάλη Τρίτη θα τους δούμε νικητές. Αυτό σημαίνει πως θα ψηφίσουν κι αυτοί, με τον Τριαντάφυλλο ως συνήθως να είναι υποψήφιος. Το ενδιαφέρον θα στραφεί στον νικητή της ατομικής ασυλίας, που θα είναι ο Ηλίας Μπόγδανος και στο ποιον θα «δώσει».

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα βγάλει στον «τάκο» τον Γιώργο Ασημακόπουλο, κι όχι τον Σάκη Κατσούλη όπως πολλοί θα περίμεναν, αφού θα αποφασίσει καθαρά αγωνιστικά. Το «ζουμί», όμως, θα είναι στην μπλε ομάδα. Εκεί, φαίνεται πως ο Παύλος Γαλακτερός θα βάλει… φωτιά με την απόφασή του να βγάλει προτεινόμενο για αποχώρηση τον Τζέιμς Καφετζή, κι ένας νέος κύκλος αντιπαραθέσεων θα αρχίσει στο Survivor

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Λεονταρισμοί» Ερντογάν για γενοκτονία Αρμενίων: «Λάθος» των ΗΠΑ, να ανακαλέσουν την αναγνώριση

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή