Η Φάρμα Spoiler: Τα σέξι πλάνα και η νέα αρχηγός της εβδομάδας - Ποιος είναι ο μεγάλος νικητής

Η Φάρμα: Ανατροπές αλλά και… καυτά πλάνα στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι του ΑΝΤ1. Ποια θα είναι αρχηγός, ποιοι θα είναι οι τελευταίοι υπηρέτες και τι λένε τα spoilers για τον νικητή.
2'

Με την αποχώρηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου ολοκληρώθηκαν τα επεισόδια της προηγούμενης εβδομάδας στη Φάρμα.

Το ριάλιτι του ΑΝΤ1 αναμένεται να έχει έναν νέο κύκλο εντάσεων αυτή την εβδομάδα, αφού θα πρέπει να προκύψει η νέα αρχηγός μετά της υποδείξεις και της παίκτριας που αποχώρησε.

Όπως αποκάλυψε η ίδια η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, έχει προτείνει την Κάτια Δέδε για αρχηγό στη Φάρμα αυτή την εβδομάδα. Με βάση όσα έχουμε δει και στο trailer, οι άνδρες του παιχνιδιού δεν φαίνεται να έχουν σε τόση εκτίμηση τις ικανότητες της Κάτιας, ωστόσο, πιθανότατα αυτή θα είναι που θα επικρατήσει και θα είναι η νέα αρχηγός.

Πριν από αυτά, πάντως, στη Φάρμα αναμένεται να δούμε κάποια… καυτά πλάνα. Τα κορίτσια του παιχνιδιού αποφάσισαν να φέρουν τη… Μύκονο μέσα στο αγρόκτημα και έτσι χάρισαν μερικές εντυπωσιακές πόζες που θα προβληθούν πιθανότατα στο επεισόδιο της Παρασκευής (21.05).

Η Φάρμα: Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής;

Τις τελευταίες εβδομάδες κάνει τον γύρο του διαδικτύου το απόλυτο spoiler! Αυτό αφορά το ποιος είναι, τελικά, ο μεγάλος νικητής του φετινού παιχνιδιού και αποκαλύπτει το ποιος πήρε το χρηματικό έπαθλο αλλά και το αυτοκίνητο που κάνει δώρο η παραγωγή στον κορυφαίο της Φάρμας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι παίκτες που έφτασαν στον τελικό ήταν οι Κυριακή Κατσογρεσάκη, Κωνσταντίνος Μακρής, Βασίλης Θεοδωρόπουλος και Κώστας Γκρέκας. Σύμφωνα, λοιπόν, με το τελευταίο spoiler, ο Κώστας Γκρέκας είναι ο νικητής της Φάρμας και έφυγε με 50.000 ευρώ και το αυτοκίνητο από το παιχνίδι!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 2.020 ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, 56 θάνατοι και 617 διασωληνωμένοι