Ariana Grande: Δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από τον μυστικό γάμο της (pics)

Η τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε μοιράστηκε για πρώτη φορά φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου της με τον εκλεκτό της καρδιάς της Ντάλτον Γκόμεζ 

Αριάνα Γκράντε γάμος
Instagram
2'

Η 27χρονη ποπ σταρ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά στιγμιότυπα με τα άκρως τρυφερά της ενσταντανέ με τον γνωστό μεσίτη στο υπερπολυτελές σπίτι της, όπου και έγινε ο γάμος τους στις 15 Μαΐου 2021.

Η Αριάνα Γκράντε ήταν εντυπωσιακή μέσα στο Vera Wang, εξώπλατο νυφικό της και δεν άφηνε λεπτό από την αγκαλιά της τον γοητευτικό αγαπημένο της, ο οποίος επέλεξε ένα κλασικό μαύρο σμόκιν Tom Ford για την ημέρα τους.

Ήταν μια μικρή τελετή, με λιγότερα από 20 άτομα, ανέφερε εκπρόσωπος της Αριάνα Γκράντε. Το ζευγάρι και οικογένειές τους δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι, συμπλήρωσε.

Τον περασμένο Δεκέμβριο η τραγουδίστρια ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Γκόμεζ, δημοσιεύοντας στο Instagram φωτογραφία με το μονόπετρο που της έδωσε κάνοντας πρόταση γάμου.

Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν τον Ιανουάριο του 2020 και πέρασαν μαζί την καραντίνα λόγω της πανδημίας. Η σχέση τους «επισημοποιήθηκε» όταν εμφανίστηκαν στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού της Αριάνα Γκράντε και του Τζάστιν Μπίμπερ, «Stuck with U», τον περασμένο Μάιο.

H ποπ σταρ έχει δημοσιεύσει πολλές τρυφερές φωτογραφίες των δυο τους στον λογαριασμό της στο Instagram. Το ίδιο έκανε και στις αρχές Απριλίου, γράφοντας στην ανάρτησή της «Η καρδιά μου, ο άνθρωπός μου. Σε ευχαριστώ τόσο πολύ που είσαι εσύ».

Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού στη Gallery:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρό το κορίτσι που είχε χαθεί – Βρέθηκε στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
16:35ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Νεμέα