Κατερίνα Καινούργιου: «Ήταν η 2η φορά που το έπαθα» - Ξανά στην εκπομπή μετά την περιπέτεια υγείας

Η Κατερίνα Καινούργιου απουσίαζε από την εκπομπή «Ευτυχείτε» της Παρασκευής, μιας και χρειάσθηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο καθώς εμφάνισε έντονη δύσπνοια, λιποθυμικές τάσεις και ζαλάδα.
Open
1'

Το πρωί της Δευτέρας (28/6), η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και βρέθηκε κανονικά στο πλατό της πρωινής εκπομπής του Open.

Αφού καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό, ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους που ενδιαφέρθηκαν για την κατάσταση της υγείας της.

«Ευχαριστώ πολύ για την Παρασκευή, συγγνώμη αν σας αναστάτωσα. Δύσπνοιες, έντονοι πονοκέφαλοι. Ήταν η δεύτερη φορά που το έπαθα μέσα σε ένα τρίμηνο, οπότε έπρεπε να πάω να κάνω κάποιες προληπτικές εξετάσεις. Δόξα τω Θεώ είναι όλα καλά και αυτό που είπα στο Instagram το εννοώ; “Μην πιέζεστε, μην αγχώνεστε και το πιο σημαντικό να προσέχετε τους εαυτούς σας”», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Ήμουν λίγο στο νοσοκομείο και έκανα ζάπινγκ και ήμουν λίγο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου γιατί πήγα να κάνω κάτι εξετάσεις και με είχαν σε καταστολή και ήσασταν ωραίοι», πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου και στη συνέχεια δέχτηκε ένα δώρο έκπληξη από τους συνεργάτες της για την επάνοδό της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Προνόμια εμβολιασμένων: Στις 12 οι ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού