Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το τρέιλερ για τον τρίτο κύκλο και τη σκοτεινή περίοδο στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες: Η αγαπημένη σειρά των τηλεθεατών επιστρέφει και όλοι αγωνιούν για τις εξελίξεις αλλά και για το μέλλον των πρωταγωνιστών. 

Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το τρέιλερ για τον τρίτο κύκλο και τη σκοτεινή περίοδο στο Διαφάνι
Η συμφιλίωση ανάμεσα στις αδερφές Δρόσω και Ασημίνα
2'

Το νέο teaser trailer του επίσημου λογαριασμού από τις Άγριες Μέλισσες και από τον ΑΝΤ1 κυκλοφόρησε σήμερα στο Instagram, με ένα νέο μήνυμα, «το Διαφάνι θα διανύσει σύντομα μία από τις πιο σκοτεινές του περιόδους. Είστε έτοιμοι για τον Γ' κύκλο»;

Τα πρώτα νέα φτάνουν στο Διαφάνι, όπως χαρακτηριστικά βλέπουμε στο νέο βίντεο, καθώς οι πρωταγωνιστές της σειράς τους ΑΝΤ1 βιώνουν την περίοδο των συνταγματαρχών. Ενώ παράλληλα, η συμφιλίωση ανάμεσα στις αδερφές Δρόσω και Ασημίνα είναι πλέον σίγουρη και οριστική.

Τα συνθήματα ήταν ανάμεικτα καθώς, υπήρξαν τόσο έξαλλοι, όσο και ενθουσιασμένοι τηλεθεατές.

Ωστόσο το πολυπόθητο ερώτημα όλων είναι που βρίσκεται ο Κωνσταντής; Ούτε ένα πλάνο του Κουκουράκη και οι απελπισμένες θαυμάστριες του Κωνσταντή απορούν αν ο ηθοποιός θα επιστρέψει επιτέλους στις Άγριες Μέλισσες ή αν θα επιβεβαιώσει τα spoilers που τον θέλουν εκτός σειράς.

Παράλληλα η επιστροφή της Βιολέτας στο Διαφάνι καθόλου τυχαία δεν προβλέπεται να είναι. Έρχεται, μάλιστα, πολύ ανανεωμένη εμφανισιακά, ενώ το εσωτερικό κομμάτι αναμένεται να έχει την ίδια μοίρα. Η απώλεια του Μιλτιάδη τής έχει κοστίσει πολύ και η εκδίκηση είναι ο δρόμος που έχει επιλέξει να ακολουθήσει.

Το ισχυρό ζευγάρι των Σεβαστών μετά από όλα όσα συνέβησαν στο Διαφάνι με τους θανάτους του Μιλτιάδη και της Ανέτ, μαζεύουν τα πράγματά τους και μετακομίζουν στο σπίτι που έχουν στη Λάρισα. Το αρχοντικό των Σεβαστών, όμως, δεν θα μείνει ανεκμετάλλευτο, αφού εκεί θα ζήσει ο Ακύλας Μεγαρίτης με την οικογένειά του, μόλις εγκατασταθεί στο χωριό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυφάδα: Το μοντέλο, η κοκαΐνη, το κινητό και οι... vip πελάτες

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή