Σασμός: Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Με διπλό επεισόδιο έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα (6/9) ο «Σασμός» στον Alpha και με το... καλημέρα κέρδισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών - Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο    
2'

Η επιστροφή της Μαρίας Τζομπανάκη στην τηλεόραση, η ερμηνεία του γιου της Ορφέα Αυγουστίδη αλλά και οι υποκριτικές ικανότητες του Τάσου Νούσια μπήκαν στο… στόχαστρο των τιτιβισμάτων. Μάλιστα, το #σασμός ήταν πρώτο trend στο twitter κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της σειράς.

Σασμός: Όσα θα δούμε σήμερα

Ο Αστέρης συνειδητοποιεί ότι έχασε την Αυστραλέζα Άρτζι, βρίσκει όμως ένα σημείωμά της που του δίνει ελπίδες. Η Καλλιόπη ζητά το λόγο από το Στεφανή για τη συμφωνία με το Βρουλάκη, την ώρα που η Αργυρώ επιστρέφει, μετά από 20 χρόνια, στην πατρίδα της.

Ο Αντώνης καλείται να διαχειριστεί μία κρίση στο βουνό, άμα τη αφίξει ενός νέου αστυφύλακα στο τμήμα, του Μύρωνα. Ο Αστέρης φτάνει στην Αθήνα, την ώρα που η Αργυρώ συγκινημένη, σμίγει και πάλι μετά από χρόνια με την οικογένειά της.

Ο Γιώργης προσεγγίζει τη Θοδώρα, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον του, ενώ μία επικερδέστερη προσφορά για το κτήμα, μεταστρέφει τη γνώμη του Στεφανή. Ο Πέτρος θα μάθει για την αθέτηση της συμφωνίας, και οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες…

Σασμός - Υπόθεση

Η σκληρή ιστορία ενός σύγχρονου απαγορευμένου έρωτα, στα ορεινά χωριά του Ρεθύμνου. Ενός έρωτα που δεν έπρεπε να συμβεί γιατί οι δύο οικογένειες βρίσκονται σε μια σκληρή, πολύχρονη σύγκρουση.

Ο αναπάντεχος έρωτας μεταξύ του Αστέρη Σταματάκη (Ορφέας Αυγουστίδης) και της Αργυρώς Βρουλάκη (Χριστίνα Χειλά Φαμέλη) είναι ένας έρωτας παθιασμένος που θα έρθει να ταράξει τις οικογενειακές ισορροπίες, να αμφισβητήσει την αιματηρή αναμέτρηση και να ξεσηκώσει αντιδράσεις. Η βασική ιστορία εμπλουτίζεται με φόνους με αμφισβητούμενα κίνητρα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία: Απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά, Λαύριο και Ραφήνα - Άνεμοι έως 9 μποφόρ

Ακρίβεια: Ποιος θα βάλει φρένο; Από τρόφιμα, ρεύμα, καύσιμα μέχρι ηλεκτρικές συσκευές και αυτοκίνητα

Αυτοκτονία στη Ραφήνα: Ο ταλαντούχος ζωγράφος που έγινε μητροκτόνος και αυτόχειρας