Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Λάμπρος στην εξορία, η Ελένη στη φυλακή - Νέες περιπέτειες στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες: Συνταρακτικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1.

Άγριες Μέλισσες γ' κύκλοσ
Σκηνή από την επιτυχημένη σειρά μυθοπλασίας.
ΑΝΤ1
4'

Νέες ανατροπές στις Άγριες Μέλισσες καθώς η παρουσία του Ακύλα στο Διαφάνι ταράζει την Ελένη Σταμίρη και τις αδερφές της. Οι τρεις τους προσπαθούν να βρουν τρόπο να βοηθήσουν τον Λάμπρο, με τον Ζάχο να συμβουλεύει πως το καλύτερο θα ήταν να παραδοθεί. Κάτι τέτοιο, όμως, είναι δύσκολο να συμβεί.

Παρά τον «πρότερο έντιμο βίο» του Ζάχου, το Διαφάνι δυσκολεύεται να τον δει με θετικό μάτι. Όλοι αμφιβάλουν για τις πραγματικές του προθέσεις, από τη στιγμή που παρέμεινε στη θέση του Ταγματάρχη παρά το πραξικόπημα, όμως, εκείνος δείχνει να έχει καλές προθέσεις για την ώρα. Είναι, όμως, έτσι τα πράγματα; Και ποιος θα καταφέρει να αποτρέψει τα σχέδια του Ακύλα για τις αδερφές Σταμίρη και τον Λάμπρο;

Άγριες Μέλισσες: Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου - Επεισόδιο 4

Ο Δούκας αποδεικνύεται ένα δυνατό χαρτί για τα επιχειρηματικά σχέδια του Ακύλα και τα αδέλφια Σεβαστού δέχονται το πρώτο χτύπημα στον πόλεμο που έχουν κηρύξει στους γονείς τους. Η Ελένη αποφασίζει να κρύψει τον Λάμπρο σ’ ένα σπίτι κοντά στο Διαφάνι. Θα προλάβει να τον φυγαδεύσει; Η Ασημίνα παίρνει μια σημαντική πληροφορία απ’ τον Πέτρο. Ο Δούκας και η Μυρσίνη παρευρίσκονται στο σπίτι του Ακύλα για ένα δείπνο προς τιμήν του Μελέτη και της Κορίνας, αλλά τη βραδιά θα σημαδέψει ένα ακραίο γεγονός που θα τους συγκλονίσει. Ο Ντούνιας και οι άντρες του ανακαλύπτουν το κρησφύγετο στο βουνό. Θα καταφέρουν να γλιτώσουν ο Δημήτρης Ορφανίδης και οι σύντροφοί του; Ποια θα είναι η τύχη του Λάμπρου, του Προκόπη και του Μπάμπη μετά απ’ αυτήν την επιδρομή;

https://www.instagram.com/p/CUYPscojiH4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Συλλαμβάνεται ξανά η Ελένη

Όσο θα προχωρούν τα επεισόδια, θα δούμε την Ελένη να προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να σώσει τον Λάμπρο από την εξορία όπου έχει καταλήξει. Τα βασανιστήρια είναι άγρια, όπως αναφέρει και το περιοδικό «Tivi Σίριαλ», με τον Ακύλα να έχει κινήσει όλα τα νήματα για να κάνει αβίωτο τον βίο του ζευγαριού αλλά και των αγαπημένων του προσώπων.

Ο Λάμπρος, ο Προκόπης και ο Μπάμπης καταλήγουν εξόριστοι στη Λέρο, όπου οι συνθήκες κράτησης είναι μαρτυρικές. Η Ελένη προσπαθεί με κάθε τρόπο να βοηθήσει τον Λάμπρο, ζητά και τη βοήθεια του Ζάχου ο οποίος υπόσχεται πως θα ψάξει το θέμα. Τα βασανιστήρια στην εξορία συνεχίζονται για τους τρεις Διαφανιότες που έχουν τη συντροφιά του Αντώνη, ενός ηλικιωμένου άντρα.

Εν τέλει, ο Λάμπρος «λυγίζει» και αναγκάζεται να υπογράψει ομολογία πως είναι μέλος του ΕΑΚ. Η ομολογία φτάνει στα χέρια του Ζάχου που τη δείχνει στην Ελένη, η οποία αρνείται, όμως, να πιστέψει πως ο Λάμπρος έκανε κάτι τέτοιο. Παρουσιάζεται σίγουρη πως αναγκάστηκε να υπογράψει. Την ίδια ώρα ο Ακύλας έχει εγκατασταθεί στο Διαφάνι και προσπαθεί να πείσει τους πάντες πως πρόκειται για έναν καλό και τίμιο άνθρωπο. Ο Ζάχος προσπαθεί να τον πλευρίσει για να μάθει αν έχει βάλει το χέρι του στα όσα περνούν ο Λάμπρος και η Ελένη.

Η τελευταία φτάνει μέχρι το γραφείο του Ντούνια για να ζητήσει εξηγήσεις κι αυτός τη συλλαμβάνει. Η Ελένη Σταμίρη για ακόμα μια φορά βρίσκεται στη φυλακή! Η Δρόσω με την Ασημίνα πανικοβάλλονται με τη σύλληψη της αδερφής τους, με τον Ζάχο να της βοηθά στην προσπάθειά τους να τη σώσουν. Πλέον, ο Ζάχος είναι σίγουρος για τα σχέδια του Ακύλα ενώ χρησιμοποιώντας τη θέση του ταγματάρχη καταφέρνει να την ελευθερώσει.

Η Ελένη, μη γνωρίζοντας τις πραγματικές προθέσεις του Ακύλα, του ζητάει βοήθεια για να σώσει τον Λάμπρο. Αυτός υπόσχεται πως θα κάνει ό,τι μπορεί, αλλά στην πραγματικότητα έχει βάλει στην τελική ευθεία το σχέδιό του για να εκδικηθεί τον θάνατο του αδερφού του. Έτσι, η νέα πλοκή και οι νέοι χαρακτήρες θα δώσουν ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον και σε αυτό τον κύκλο στις «Άγριες Μέλισσες».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός Κρήτη: Εικόνες πανικού με πατέρα να αρπάζει μωρό από το καρότσι την ώρα του Εγκέλαδου

Τροχαίο στην Κατεχάκη: Σύγκρουση ΙΧ με μηχανάκι - Ουρές χιλιομέτρων

Κορονοϊός: Στο «κόκκινο» Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Κιλκίς, Λάρισα - Ο νέος επιδημιολογικός χάρτης

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή