Συγκλονίζει η Άριελ Κωνσταντινίδη: «Ήμουν εννέα ετών όταν βοηθός σκηνοθέτη με φίλησε με τη βία»

Η Άριελ Κωνσταντινίδη, η οποία είναι στον χώρο της ηθοποιίας από μικρή ηλικία, μίλησε για όταν βοηθός σκηνοθέτη την είχε φιλήσει με τη βία. 

Συγκλονίζει η Άριελ Κωνσταντινίδη: «Ήμουν εννέα ετών όταν βοηθός σκηνοθέτη με φίλησε με τη βία»
2'

Συγκλονίζει η δήλωση της ηθοποιού Άριελ Κωνσταντινίδη, πως σε ηλικία μόλις εννέα ετών, βοηθός σκηνοθέτη τη φίλησε με τη βία, κάτι που επαναλήφθηκε και λίγα χρόνια μετά από άλλον ηθοποιό.

Σύμφωνα με όσα διηγείται η ίδια, όταν ήταν σε ηλικία εννέα χρόνων ηθοποιός, «βοηθός τότε του σκηνοθέτη στην παράσταση που βρισκόμουν, με βούτηξε με βία και με φίλησε στο στόμα».

Δεν το είχε πει δημόσια τότε, όπως διευκρίνισε μιλώντας στον Alpha, αλλά «τώρα ήταν η κατάσταση τέτοια που είχε και νόημα να το πω».

«Πάγωσα. Πρώτα απ’ όλα τρόμαξα γιατί ήταν με βία αυτό το άρπαγμα. Ήταν ένα φιλί πεταχτό. Τα έχασα, πάγωσα. Μετά σκέφτηκα ότι "δεν είναι τίποτα". Είχα μάθει στις δυσκολίες ότι η δουλειά είναι πάνω απ’ όλα, αυτό που πρέπει να φέρω εις πέρας» προσθέτει.

Όπως είπε, όταν συνέβη φοβόταν να το πει στη μαμά της υπό τον φόβο ότι θα την «πάρει από το θέατρο».

«Θυμάμαι ότι αυτός έφυγε από τη θέση του βοηθού σκηνοθέτη, οπότε δεν είχαμε πολλά στη συνέχεια. Όταν το έμαθε ο σκηνοθέτης δεν τον απομάκρυνε αμέσως γιατί ανέτρεξα στο πρόγραμμα όπου ήταν ακόμα. Μάλλον τον απομάκρυνε από τη θέση του βοηθού σκηνοθέτη» δήλωσε έπειτα.

Μάλιστα, το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε δυο χρόνια αργότερα, από άλλον ηθοποιό. Όπως περιέγραψε, θυμάται τα χέρια του στο πρόσωπό της, όταν την έπιασε για να τη φιλήσει.

«Αυτό ήταν πιο δύσκολο γιατί δεν ήθελα με τίποτα να φύγω από την παράσταση, δεν ήθελα με τίποτα να χαλάσει η δουλειά και δεν είπα τίποτα σε κανέναν» συμπλήρωσε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο μέρισμα: Ποιοι θα λάβουν Χριστουγεννιάτικο μποναμά έως 900 ευρώ

Ανδρέας Μικρούτσικος: Διασωληνωμένος στην εντατική ο παρουσιαστής

Καιρός – Μαρουσάκης: Ο Οκτώβριος κλείνει με επικίνδυνα φαινόμενα – Από πότε έρχεται η κακοκαιρία

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή