Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Ζάχος αντιμέτωπος με τον Λάμπρο - Τι θα κάνει η Ελένη;

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Σε σύγκρουση θα έρθουν οι δυο άνδρες που έχουν σημαδεύσει τη ζωή της Ελένης.

Άγριες Μέλισσες
Σκηνή από τη σειρά Άγριες Μέλισσες.
ΑΝΤ1
2'

Ο Λάμπρος πιέζεται στις Άγριες Μέλισσες για να αποκαλύψει το περιεχόμενο των γραμμάτων που βρήκε ο Γαϊτάνης. Ο Προκόπης και ο Μπάμπης επιμένουν να αρνούνται να υπογράψουν τη δήλωση για να φύγουν από την εξορία, ενώ οι αδερφές Σταμίρη κινδυνεύουν από την ασφάλεια.

Η εξαφάνιση του Κωνσταντή έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση, με τον Μελέτη να τον βοηθάει και να προκαλεί τεράστια έκπληξη. Μια αποκάλυψη της Ελένης στον Ζάχο, ωστόσο, θα φέρει νέους μπελάδες...

https://www.instagram.com/p/CVu3FSMKjm6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 23: 3 Νοεμβρίου

Ο Ακύλας βρίσκει ένα σχέδιο που θα φέρει τον Ζάχο αντιμέτωπο με τον Λάμπρο ενώ ζητάει απ’ τη Ζωή να έχει από κοντά την Ελένη. Μόνο που η Ζωή έχει τα δικά της σχέδια… Ο Μπάμπης θα βρεθεί μπροστά σε μια αναπάντεχη τροπή ενώ στο σπίτι της Ουρανίας και του Κυριάκου μαίνεται πόλεμος για το δάνειο του Σαραντόπουλου.

Ο Μελέτης δείχνει να επηρεάζεται απ’ το πρόβλημα του Κωνσταντή. Η Αντιγόνη αποκαλύπτει στον Δούκα ένα μυστικό που θα τον συγκλονίσει ενώ η Μυρσίνη βλέπει πια στο πρόσωπο της φίλης της, μια ερωτική αντίζηλο. Η Ελένη θα βρει έναν ανεπάντεχο σύμμαχο ενώ μια αποκάλυψη της Δρόσως, θα φέρει τα πάνω- κάτω. Ο Νικηφόρος θα γίνει μάρτυρας ενός γεγονότος που θα διαταράξει γι’ άλλη μια φορά τη σχέση του με την Ασημίνα.

https://www.instagram.com/p/CVOJ4oogp7x/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 24: 4 Νοεμβρίου

Η Μυρσίνη δίνει τελεσίγραφο στην Αντιγόνη ενώ ο Δούκας στρέφεται στην Αγορίτσα μήπως μάθει κάτι περισσότερο για το παρελθόν του πατέρα του. Η αποκάλυψη της Δρόσως στην Ελένη τη σοκάρει. Ο Κωνσταντής δέχεται και την επίσκεψη των γονιών του που ανησυχούν για την υγεία του. Τα νέα της επιστροφής του Μπάμπη φέρνουν χαρά σε όλο το χωριό.

Η Ελένη ανυπομονεί να του μιλήσει, πριν φύγει για τη Λέρο με τον Ζάχο που έχει πληροφορηθεί εμπιστευτικά από τον Ντούνια τις κατηγορίες που βαραίνουν τον Λάμπρο. Ο Κυριάκος είναι ευγνώμων απέναντι στον Ακύλα αλλά τα καμώματα της Αιμιλίας στο σχολείο δεν τον αφήνουν ν’ αγιάσει! Ο Λάμπρος διστάζει να εμπιστευτεί τον Βαρουξή που επιμένει να μάθει τι συνέβη στην καλύβα.

* Με πληροφορίες από epeisodia.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αυτά είναι τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν για τους μη εμβολιασμένους\

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 21χρονος οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε τον ντελιβερά (vid)

Σε σοκ η οικογένεια της μαραθωνοδρόμου - Πριν δύο χρόνια πέθανε και το άλλο τους παιδί

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή