Survivor Spoiler 10/1: Ψήφος... μονόδρομος - Ποιον βγάζει στον τάκο η Αθηνά Ευμορφιάδη;

Survivor Spoiler 10/1: Ποιον θα ψηφίσει η κάτοχος της ατομικής ασυλίας απόψε; 
Ποιον θα ψηφίσει η πρωταθλήτρια;
ΣΚΑΙ
2'

Ψηφοφορία ειδικών συνθηκών θα έχουμε αυτή τη βδομάδα, καθώς για πρώτη φορά στο Survivor θα δούμε 7 παίκτες υποψήφιους προς αποχώρηση.

Πώς προκύπτουν αυτοί; Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Βαλάντης, Μυριέλλα και Ευρυδίκη. Χθες (9/1) οι Διάσημοι έχασαν ακόμα έναν αγώνα ασυλίας και ψήφισαν στο συμβούλιο του νησιού τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Έτσι έχουμε ήδη τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση. Ας πάμε σε όσα θα δούμε απόψε. Ήδη σας έχουμε αναφέρει πως τη νίκη στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, θα πάρουν -επιτέλους- οι Διάσημοι. Αυτό σημαίνει πως οι Μαχητές θα ψηφίσουν έναν παίκτη για υποψήφιο, ενώ και ο νικητής της ατομικής ασυλίας θα βγάλει ακόμα έναν στον τάκο. Αποτέλεσμα; Έξι παίκτες μέχρι τώρα.

Μένει να δούμε ποιον θα ψηφίσει και η Αθηνά Ευμορφιάδη ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας και έτσι θα συμπληρωθεί αυτή η 7αδα. Μόνο που σας θυμίζουμε πως το κοινό δεν θα μπορεί να ψηφίσει κανέναν παίκτη από την τριάδα Βαλάντη - Μυριέλλας - Ευρυδίκης, καθώς οι ψήφοι του κοινού έχουν «κλειδώσει» από την περασμένη εβδομάδα.

Ποιον θα ψηφίσει λοιπόν η Αθηνά; Μετά από όσα προηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού το βράδυ της Κυριακής (9/1) είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι για την Αθηνά αποτελεί μονόδρομο η ανάδειξη της Ναυσικάς, ως υποψήφιας για αποχώρηση.

Έτσι, υποψήφιοι θα είναι οι Λάμπρος, Ναυσικά συν οι δύο Μαχητές, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα dokari.gr. Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον το βράδυ να δούμε ποιοι Μαχητές θα είναι υποψήφιοι και αν θα μπορέσουν να... κοντράρουν τους Διάσημους στη ψηφοφορία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η οικογένεια του Τζόκοβιτς «έσπασε» τη σιωπή της: «Είναι ελεύθερος, προπονήθηκε, πάει να κερδίσει»

Ηλεκτρονικά η δήλωση απαλλαγής τέλους κινητής – καρτοκινητής τηλεφωνίας: Βήμα - βήμα η διαδικασία

Survivor Spoiler: Ο νικητής στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και οι εξελίξεις μετά τα καυτά φιλιά