Survivor: Νέα έκρηξη του Βαλάντη – «Είστε τεμπέληδες, δεν έχετε καταλάβει πού είστε» (video)

Survivor: Ο Βαλάντης συνεχίζει να τα βάζει με τους συμπαίκτες του
2'

Οι εντάσεις στο ριάλιτι επιβίωσης δείχνουν να έχουν εδραιωθεί πλέον αφού, σε κάθε επεισόδιο, βλέπουμε να συμβαίνει και κάτι καινούργιο, που διογκώνει το ήδη τεταμένο κλίμα.

Οι Διάσημοι έγιναν, για άλλη μια φορά, «μαλλιά κουβάρια» στην καλύβα τους, με αφορμή κάποια από τα λεγόμενα του Βαλάντη.

Ο τραγουδιστής έγινε έξαλλος με την ομάδα του κάνοντας «επίθεση» στους συμπαίκτες τους και κατηγορώντας κάποιους ότι δεν κάνουν δουλειές και λέγοντάς τους τεμπέληδες.

«Πρέπει να υπάρχουν κανόνες και να τηρούνται από όλους μας. Τα παιδιά δεν έχουν καταλάβει που έχουν έρθει. Νομίζουν ότι έχουν έρθει εδώ, μακριά από τα πάτρια εδάφη και το μόνο που θέλουν, είναι να έχουν τους υπηρέτες τους. Πέφτω το βράδυ να κοιμάμαι με την βροχή, παίζω κάθε μέρα με την υγεία μου. Εχθές το βράδυ δεν χώραγα να κοιμηθώ και αναγκάστηκα να είμαι όρθιος και εκτός της καλύβας να βρέχομαι. Είναι απαράδεκτο. Είπα να πάμε να μαζέψουμε κάποια φύλλα, να καλύψουμε ένα μέρος, για να μπορέσουμε να κοιμηθούμε και δεν ήρθε κανένας. Το έκανα μόνος μου», είπε μεταξύ άλλων ο Βαλάντης.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας του απάντησε ότι έχει έρθει σε ένα παιχνίδι και ότι οι συνήθειες είναι ίδιες για όλους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η κατάσταση ξέφυγε, κάτι το οποίο θεωρείται και αρκετά σημαντικό, λίγο πριν από το αγώνισμα της επικοινωνίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 32.694 νέες μολύνσεις - 80 θάνατοι σε 24 ώρες και 640 διασωληνωμένοι

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Ποιοι και γιατί χτύπησαν τον καθηγητή στην ΑΣΟΕΕ

Εκλογές την άνοιξη σκέφτονται στο Μαξίμου: Οι παράγοντες – κλειδιά και οι απρόβλεπτες εξελίξεις