Survivor: Η νέα «έκρηξη» του Βαλάντη, το αγώνισμα επικοινωνίας και ο τσακωμός Γιωρίκα-Κατσαούνη

Survivor: Όλα όσα έγιναν στο χθεσινό (11/1) επεισόδιο του Survivor.
Πηλίδης-Κατσαούνης
2'

Ο κακός... χαμός έγινε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, στο οποίο κατά κύριο λόγο είδαμε το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία. Όπως σωστά είχαν προβλέψει τα σπόιλέρ μας, οι Διάσημοι κέρδισαν τελικά τον αγώνα και είδαν μηνύματα θαυμαστών τους από το Twitter.

Πριν μερικές μέρες, είχαμε δει τους Γιώργο Κατσαούνη και Γιωρίκα Πιλίδη να έχουν μία λογομαχία στους πάγκους και τους συμπαίκτες τους να τους συγκρατούν για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Η κόντρα που «γεννήθηκε» εκείνη τη στιγμή συνεχίστηκε και στο νέο sports game που είδαμε στο Survivor. Σε μία φάση στο παιχνίδι, που θύμιζε κάτι σαν μπάσκετ, ο Γιώργος Κατσαούνης προσπάθησε να κόψει τον Γιωρίκα Πιλίδη, όμως του έκανε σκληρό φάουλ, για να το πούμε με μπασκετικούς όρους, και κάπου εκεί τα αίματα άναψαν.

Ο ένας άρχισε να σπρώχνει τον άλλον και αμέως οι συμπαίκτες τους έτρεξαν για να τους χωρίσουν. Η ένταση, πάντως, συνεχίστηκε με τους δυο παίκτες να έχουν και λεκτική αντιπαράθεση. Στον... καυγά μπήκαν και οι παίκτες κι οι παίκτριες από τους πάγκους, με τα... αίματα να ανάβουν για τα καλά.

Εν τέλει, η παρέμβαση των ψυχραιμότερων και του Γιώργου Λιανού που θύμισε... πραγματικό διαιτητή με τα συνεχή σφυρίγματα, έβαλαν τέλος στη διαμάχη!

Νωρίτερα, ο Βαλάντης είχε ένα από τα γνωστά του ξεσπάσματα, καθώς θεώρησε ότι αρκετοί συμπαίκτες του δεν έχουν πάρει το παιχνίδι στα σοβαρά και τα θέλουν όλα έτοιμα.

Ο ίδιος δεν έβρισκε που να κοιμηθεί και στην συνέχεια εκτόξευσε βέλη, υπονοώντας πως αρκετοί συμπαίκτες του είναι τεμπέληδες: «Αρκετά παιδιά από την ομάδα μου δεν έχουν καταλάβει που έχουν έρθει. Νομίζω ότι έχουν αφήσει τον μπάτλερ σπίτι και δεν τον έχουν φέρει εδώ. Πρέπει δηλαδή να έχουν έναν υπηρέτη. Πραγματικά έχω πέσει από τα σύννεφα… Είναι παιχνίδι για την επιβίωση κι εγώ εδώ πέρα παίζω με την υγεία μου»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Διομήδης»: Σοβαρά προβλήματα σε πολλές περιοχές - Πού χρειάζονται αλυσίδες

Στην αντεπίθεση ο Τζόκοβιτς: Να σταματήσει η παραπληροφόρηση, έγιναν ανθρώπινα λάθη, ζητώ συγγνώμη

Survivor: Απίστευτος καυγάς ανάμεσα σε Πιλίδη και Κατσαούνη – Τους χώρισαν οι συμπαίκτες τους