Survivor Spoiler 7/2: Έφυγε για Άγιο Δομίνικο και θα φέρει τα πάνω - κάτω (video)

Survivor Spoiler 7/2: Νέες προσθήκες έρχονται και για τις δύο ομάδες με το μεγάλο «μπαμ» να είναι αυτό στην ομάδα των Διασήμων.

Survivor Spoiler 7/2: Έφυγε για Άγιο Δομίνικο και θα φέρει τα πάνω - κάτω (video)
Νέες προσθήκες έρχονται και για τις δύο ομάδες με το μεγάλο «μπαμ» να είναι αυτό στην ομάδα των Διασήμων.
Instagram: survivorgreece
1'

Το φοβερό σερί των Διασήμων (9-0) σταμάτησε χθες (6/2) στον πρώτο αγώνα ασυλίας και μάλιστα τα χειρότερα ήρθαν στο συμβούλιο του νησιού.

Εκεί ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως δύο παίκτες θα βγουν υποψήφιοι, με τις Αθηνά και Ευρυδίκη να βγαίνουν στον τάκο. Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς όπως σας αναφέραμε νωρίτερα, οι Μαχητές θα κάνουν σήμερα το 2-0 στους αγώνες ασυλίας και έτσι θα βγουν υποψήφιοι ακόμα δύο παίκτες, ενώ η Βρισηίδα ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας, θα δώσει πέμπτο παίκτη για αποχώρηση.

Από εκεί που η κόκκινη ομάδα τα «σάρωνε» όλα, πλέον είναι σε μειονεκτική θέση καθώς θα χάσει έναν παίκτη της, όμως οι ενισχύσεις έρχονται.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» και τα πλάνα που προβλήθηκαν, η Κάτια Ταραμπάνκο βρέθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» και ταξίδεψε με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο. Μαζί ήταν κι ένας ακόμη παίκτης που θα δούμε στην ομάδα των Μαχητών.

Και για τον νέο αυτό παίκτη ακούσαμε αποκλειστικό ρεπορτάζ. Πολλά λοιπόν είχαν γραφτεί για την Κάτια Ταραμπάνκο και κανείς δεν ήξερε αν ίσχυαν. Τελικά επιβεβαιώθηκαν οι φήμες!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor Spoiler: Αυτοί κερδίζουν την ασυλία απόψε - Νέος τσακωμός και υποψήφιοι-έκπληξη

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή