Σασμός: Ο «Μανώλης» αποκάλυψε ποια γυναίκα θα του κλέψει την καρδιά (vid)

Ο Στρατής Χατζησταματίου ο «Μανώλης» από τον Σασμό ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για το ρόλο του ενώ προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με τη συνέχεια της σειράς.
Ο Μανώλης αποκάλυψε το νέο πρόσωπο που μπαίνει στη σειρά
Alpha
2'

«Ο Μανώλης κρύβει πολλά. Από μόνο του είναι μία ολόκληρη διαδικασία για έναν άνθρωπο. Και για το πώς το κουβαλάει στη ζωή του μέσα και για το πώς συνηθίζει να τα κρύβει», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ο Μανώλης είναι «παρών» σε όλες τις κομβικές σκηνές: «Είναι φτιαγμένη έτσι η τραγικότητα του ρόλου. Μιλάμε για έναν ήρωα ο οποίος δεν εμπλέκεται με αυτά που βλέπει. Δηλαδή συνδέεται με τον Μαθιό με ένα τρόπο, αλλά ό,τι έχει δει, ό,τι έχει υπάρξει μάρτυρας είναι γεγονότα τα οποία σε άλλες συνθήκες δεν θα τα γνώριζε ποτέ», πρόσθεσε.

Ο Μανώλης γνωρίζει τον δολοφόνο του Στεφανή ωστόσο όπως τόνισε ο Στρατής Χατζησταματίου: «έχει πάρει μία απόφαση να το κρατήσει για να προστατεύσει τον φίλο του, την οικογένειά του, τον εαυτό του».

Για το ότι έχει ευθύνη που η Θοδώρα πήγε στην αστυνομία και «έδειξε» τον Πετρή για τον θάνατο του Στεφανή, απάντησε: «Το ακούω αυτό, αλλά διαφωνώ. Σίγουρα όταν ένας άνθρωπος αντιμετωπίσει τις δυσκολίες του με τη σιωπή, μπορεί να μπλέξουν και αθώοι και αυτό συμβαίνει. Η Θοδώρα ήταν ένας αστάθμητος παράγοντας, δεν μπορούσε να το προβλέψει ο Μανώλης».

Ο Μανώλης θα γνωρίσει τον έρωτα στη συνέχεια της σειράς και ο Στρατής Χατζησταματίου αποκάλυψε την ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τον ρόλο: «Θα βρεθεί στη ζωή του ένας άνθρωπος που θα δείξει αγάπη και ενδιαφέρον και αυτό είναι και το ωραίο γιατί θα δείξουμε μια ποιότητα του έρωτα. Η κοπέλα που θα ερωτευτεί θα την ενσαρκώσει ο Ευθαλία Παπακώστα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός - Spoiler: Μαρίνα και Αργυρώ φεύγουν στην Ήπειρο - Ποιος ηθοποιός μπαίνει στη σειρά (vids)