Survivor: Το μήνυμα του συντρόφου της Αθηνάς Ευμορφιάδη μετά την οικιοθελή αποχώρησή της

Survivor: Μεγάλη αναστάτωσε προκάλεσε στην ομάδα των Διάσημων η οικειοθελής αποχώρηση της Αθηνάς Ευμορφιάδη από το ριάλιτι επιβίωσης.
Instagram@giannis.maurokordatos
1'

Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας δεν άντεξε να βρίσκεται μακριά από την κόρη της και αποφάσισε να αποχωρήσει από το ριάλιτι καθώς το τελευταίο διάστημα ήτνα πολύ δύσκολο για την ίδια.

Η Αθηνά Ευμορφιάδη ανακοίνωσε την απόφασή της να αποχωρήσει από το Survivor στο τελευταίο συμβούλιο της αποχώρησης. Σημειώνεται ότι το τηλεοπτικό κοινό λίγο πριν την ανακοίνωσή της είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από το παιχνίδι ο δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Η ανακοίνωση της Αθηνάς έφερε μεγάλη αναστάτωση στην ομάδα των Διάσημων με τους παίκτες να ξεσπούν σε κλάματα και λυγμούς.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Λίγο μετά την ανακοίνωση της πρωταθλήτριας του kick boxing από το παιχνίδι, ο σύντροφός της, Γιάννης Μαυροκορδάτος, ανέβασε στο Instagram stories, μέσω των οποίων δηλώνει τη στήριξή του.

Συγκεκριμένα είπε:

«Για δεύτερη φορά ο κόσμος σου έδειξε πως σε αγαπάει και σε θέλει στο παιχνίδι. Πραγματικά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας. Η δική μου τοποθέτηση; Στηρίζω πάντα τη δικιά σου και σωστή μόνο απόφαση. Φεύγεις με το κεφάλι ψηλά. Σε περιμένω».

Δείτε τα story που ανέβασε στην gallery που ακολουθεί:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor Spoiler: Μπαίνει πρώην «βατραχάνθρωπος» στους Μαχητές - 48 ετών, αδερφός ιερέα