Survivor Spoiler 12/2: Το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει το έπαθλο φαγητού (vids)

Survivor Spoiler 12/2: Μία πρώτη εκτίμηση -βάσει λογικής- για την ομάδα που θα κερδίσει το έπαθλο φαγητού στο επεισόδιο του Σαββάτου. 
Μαχητές ή Διάσημοι;
ΣΚΑΙ
2'

Πράματα και θάματα αναμένεται να δούμε στο επεισόδιο του Σαββάτου (12/2) στο Survivor, με τα περισσότερα να έχουν γίνει ήδη γνωστά.

Στο παιχνίδι θα μπουν τέσσερις παίκτες, τρεις για τους Διάσημους και ένας για τους Μαχητές. Στην ομάδα των κόκκινων, αναμένεται να δούμε την Κάτια Ταραμπάνκο που επιστρέφει στο Survivor μετά από ένα χρόνο, τον Σάκη Αρσενίου και τον μισθοφόρο Τάκη Καραγκούνια.

Από την άλλη πλευρά, οι Μαχητές θα ενισχυθούν μόνο με έναν παίκτη, τον παρκουρίστα από το... Hollywood, Άγγελο Πουλή. Προφανώς δεν γνωρίζουμε τις δυνατότητες των νέων παικτών αλλά υπάρχει λογική και βάσει αυτής θα κάνουμε μία πρώτη πρόβλεψη για τον αυριανό αγώνα.

Οι Διάσημοι πλέον δεν έχουν στην ομάδα τους Λάμπρο και Αθηνά, δύο παίκτες που δεν έφερναν και τόσες νίκες στην ομάδα. Η Κάτια γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι και ξέρουμε πόσο δυνατή παίκτρια είναι. Επίσης, οι δύο άνδρες που θα ενισχύσουν την ομάδα, ξεκουράζοντας από τα ματσαρίσματα τους Απόστολο Ρουβά και Άρη Σοϊλέδη, καθώς είχαν μείνει μόνοι στους «κόκκινους».

Οι Μαχητές έχουν να φάνε 15 ημέρες. Είναι αδύναμοι, το έχουν πει άπειρες φορές και πλέον παίζουν μόνο με τη ψυχή τους. Η πιο δυνατή τους παίκτρια, η Ασημίνα, είναι τραυματισμένη από τον προηγούμενο αγώνα και με μόλις έναν νέο παίκτη στην ομάδα, δύσκολα θα μπορέσουν να αντεπεξέλθουν απέναντι στους φορμαρισμένους και φαγωμένους Διάσημους.

Έτσι η μπίλια φαίνεται πως κάθεται στους Διάσημους και η λογική λέει πως θα κερδίσουν ακόμα ένα έπαθλο φαγητού. Βέβαια στο Survivor ποτέ δεν πρέπει να λέμε ποτέ. Μόλις έχουμε το επιβεβαιωμένο spoiler, θα σας το μεταφέρουμε άμεσα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Συγκλόνισε η Αθηνά Ευμορφιάδη - «Αυτό που πέρασε η Ευρυδίκη το έχω περάσει δυο φορές»

Survivor: Η απάντηση του Βαλάντη για την ατάκα του στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου (videos)

Survivor Spoiler: Ποιος είναι ο Μισθοφόρος που μπαίνει στο παιχνίδι – Σε ποια ομάδα θα τον δούμε