Master Chef: To τραγούδι και το πουκάμισο του Κοντιζά έκλεψε την παράσταση στο πρώτο mystery box

Master Chef: O Σωτήρης Κοντιζάς με τις στιλιστικές του επιλογές πρωταγωνίστησε στο πρώτο mystery box
MasterChef: O Σωτήρης Κοντιζάς με τις στιλιστικές του επιλογές πρωταγωνίστησε στο πρώτο mystery box
STAR
2'

Το πουκάμισο που φόρεσε ο Σωτήρής Κοντιζάς στο επεισόδιο της Δευτέρας του Master Chef προκάλεσε πολλά σχόλια στο ριάλιτι μαγειρικής με τον Πάνο Ιωαννίδη να μην αφήνει σε «χλωρό κλαρί» τον έτερο κριτή.

Σε μια προσπάθεια να ελαφρύνει το κλίμα για τους 24 παίχτες του Master Chef που είχαν κληθεί να μαγειρέψουν με ένα Mystery Box, ο Πάνος Ιωαννίδης επιδόθηκε σε ένα μοναδικό τρολάρισμα. «Δεν μπορώ να σε βλέπω καθόλου με αυτό το πουκάμισο. Έχει κι η μάνα μου ένα αλλά με βάτες. Αυτή είναι η διαφορά» είπε ο Πάνος Ιωαννίδης με τον Σωτήρη Κοντιζά να απαντά: «Φίλε να σου πω κάτι. Δεν μπορώ με αυτήν τη ζήλια σας. Νίκο σου αρέσει αυτό που φορώ;»

Προς απογοήτευση, όμως, του Πάνου Ιωαννίδη, οι παίχτες του Master Chef επιδοκίμασαν τη στιλιστική επιλογή του Σωτήρη Κοντιζά με τον Νίκο, μάλιστα, να αποκαλύπτει ότι γνωρίζει από μόδα καθώς έρχεται από την Πόρτα Ρομάνα του Μιλάνου.
Παρόλα αυτά ο Πάνος Ιωαννίδης επέμεινε: «Πόρτα θα φάει ο Σωτήρης αν πάει κάπου έτσι»

Όλα αυτά, πάντως, ουδόλως επηρέασαν τον Σωτήρη Κοντιζά ο οποίος το έριξε στο τραγούδι, όπως είχε κάνει και στο trailer του Master Chef.

Σε ό,τι αφορά τον νικητή στο πρώτο «mystery box» της χρονιάς, τα πιάτα που ξεχώρισαν ήταν του Νικήτα, του Γιάννου και της Ελπίδας καθώς οι κριτές τους είπαν τα καλύτερα λόγια.

Τελικά όμως την πολυπόθητη νίκη την πήρε ο 34χρονος Γιάννος που είχε φτιάξει πάπια «polle», ποσέ αχλάδι και πράσο, με σάλτσα αμαρέτο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.