Survivor: Σκηνές δράματος στο συμβούλιο – Η αποχώρηση – έκπληξη και τα κλάματα της Ασημίνας (vids)

Survivor: Η Ασημίνα θύμισε… Ευρυδίκη και «κατάρρευσε» στο άκουσμα της αποχώρησης της Πελαγίας
Η Ασημίνα θύμισε… Ευρυδίκη και «κατάρρευσε» στο άκουσμα της αποχώρησης της Πελαγίας
Glomex
3'

Δύο ήταν τα γεγονότα που «σημάδεψαν» το χθεσινό (16/2) επεισόδιο του Survivor. Το πρώτο ήταν η νίκη των Μαχητών σε έπαθλο φαγητού μετά από 22 μέρες!

Η μπλε ομάδα κατάφερε επιτέλους να πάρει νίκη και να γευτεί κάτι διαφορετικό πέρα της καρύδας και του φακόρυζου και όπως ήταν αναμενόμενο, τα χαμόγελα επέστρεψαν.

Παράλληλα, παρελθόν από το παιχνίδι αποτελεί ο Άγγελος Πουλός. Η παρουσία του στο Survivor κράτησε μόλις πέντε (τηλεοπτικές) μέρες καθώς λόγω ενός προβλήματος υγείας που είχε διαγνωστεί στο καρδιοαναπνευστικό πριν τα Χριστούγγενα, δεν του επέτρεψε να συνεχίσει στο παιχνίδι.

Όπως ανακοίνωσε Γιώργος Λιανός λίγο πριν σφυρίξει τη... σέντρα, ο Άγγελος Πουλής δε θα συνεχίσει στο παιχνίδι επιβίωσης για λόγους υγείας. Συγκεκριμένα είπε «Πριν περάσουμε στο έπαθλο φαγητού της εβδομάδας, ας περάσουμε σε μια ανακοίνωση που αφορά την ομάδα των Μαχητών. Ο Άγγελος Πουλής λόγω ενός προβλήματος υγείας, το οποίο έχει από την Αθήνα, δεν μπορεί να συνεχίσει στο Survivor. Αυτό το πρόβλημα δεν του επιτρέπει να παραμείνει εδώ και να αγωνιστεί».

Πριν τον αγώνα με έπαθλο το φαγητό, η Ευρυδίκη «έσφαξε» με το γάντι τον Σπύρο Μαρτίκα, τον οποίο εγκάλεσε για τη συμπεριφορά του προς τους συμπαίκτες του και τον κάλεσε να αποχωρήσει από το παιχνίδι του Survivor.

«Να δώσεις προβάδισμα στα νέα παιδιά, όπως είχες πει ότι θα έκανες όταν βρίσκεστε σε αδιέξοδο» είπε μέσες άκρες η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στον Σπύρο Μαρτίκα.

Survivor: Δράμα στο συμβούλιο του νησιού

Από το «ξεκίνησε η μέρα με ένα φως» της Ασημίνας για τη νίκη των Μαχητών, στο πλάνταγμα από το κλάμα για την αποχώρηση της Πελαγίας από το Survivor , μόνο λίγες ώρες δρόμος.

Τι κι αν η Ασημίνα μετά τη νίκη στο αγώνισμα επάθλου των Μπλε κάλεσε να «συνεχιστεί το φως και στο συμβούλιο, να πει ο Λιανός "Σπύρος Μαρτίκας"» και η Πελαγία από δίπλα να... σιγοντάρει λέγοντας «έχεις και πέντε φαρμακεία, μας λες ότι έχεις τα λεφτά σου, τι θες και δε φεύγεις από μόνος σου»;

Οι δύο παίκτριες ήλπιζαν σε αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα και το είχαν κάνει ξεκάθαρο σε κάθε επίπεδο, ωστόσο το κοινό στήριξε τον φαρμακοποιό και τον Ανδρέα κι έστειλε εκτός παιχνιδιού την Πελαγία Καζολέα.

Η Ασημίνα δεν μπορούσε με τίποτα να συνειδητοποιήσει το αποτέλεσμα της κάλπης και ξέσπασε σε κλάματα, μην πιστεύοντας ότι παρέμεινε στο παιχνίδι ο Σπύρος και αποχώρησε η Πελαγία.

Η Πελαγία αποχώρησε με «μπηχτές»: «Το έζησα 100% και γνώρισα ανθρώπους που θα έχω κι έξω στη ζωή μου. Η αλήθεια μου άρεσε σε λιγότερους ανθρώπους και σε άλλους περισσότερο το σόου κι η διπροσωπία. Θα στηρίζω με όλη μου την καρδιά ανθρώπους που συμπάθησα κι από τους Μπλε κι από τους Κόκκινους. Ελπίζω να φτάσει η Ασημίνα στον τελικό. Μπορεί κάποιος να τρέχει καλύτερα κι από μέτριος να γίνει πιο καλός. Αυτό μαθαίνεται κι εκπαιδεύεται Το να μάθεις και να έχεις καλό χαρακτήρα γεννιέσαι με αυτό και δεν είναι κάτι που μπορείς να γίνεις».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: «Καρφώνει» την Κάτια για το ρύζι – «Δεν βρέθηκε, το έκλεψε» (video)