Survivor Spoiler: «Για μένα ο Σπύρος είναι μόνο καραγκιόζης» (video)

Survivor Spoiler: Συνεχίζονται τα βαριά σχόλια εναντίον του Σπύρου Μαρτίκα
Συνεχίζονται τα βαριά σχόλια εναντίον του Σπύρου Μαρτίκα
Glomex
1'

Η αποχώρηση της Πελαγίας Καζολέα από το Survivor το βράδυ της Τετάρτης (16/2), έκαψε πολύ βαριά σε Ασημίνα και Σοφιάννα, με την πρώτη να μην μπορεί να σταματήσει το κλάμα και να μην μπορεί να πιστέψει την αποχώρηση της φίλης της ή αλλιώς την παραμονή του Σπύρου Μαρτίκα.

«Δεν θέλω να πάω εκεί που είναι οι καραγκιόζηδες», την ακούσαμε να λέει στο χθεσινό επεισόδιο. Το trailer για όσα θα δούμε το Σάββατο (19/2) είναι ήδη στον αέρα και σε αυτό βλέπουμε την Ασημίνα να συνεχίζει να ξέσπασμα εναντίον του φαρμακοποιού.

«Χθες δεν ήθελα να γυρίσω στην καλύβα και επειδή δεν θα ήταν δίπλα μου και επειδή ο Σπύρος έχει διώξει την Άσπα και την Πελαγία. Όπως είχε πει και τις πρώτες μέρες, το Survivor δεν είναι γυναικείο παιχνίδι και προσπαθεί μία μία τις γυναίκες να τις διώξει από το παιχνίδι. Για μένα ο Σπύρος μόνο καραγκιόζης είναι, τίποτα παραπάνω», ακούμε να λέει η παίκτρια των Μαχητών.

Παράλληλα, παίρνουμε μία πρώτη «γεύση» του στίβου μάχης όπου θα αγωνιστούν για έπαθλο φαγητού, οι Διάσημοι και οι Μαχητές. Θα καταφέρει η «μπλε» ομάδα να κερδίσει το δεύτερο συνεχόμενο αγώνισμα ή οι «κόκκινοι» θα επανέλθουν στις νίκες.

Μόλις μάθουμε το επιβεβαιωμένο spoiler θα σας το μεταφέρουμε…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Σκηνές δράματος στο συμβούλιο – Η αποχώρηση – έκπληξη και τα κλάματα της Ασημίνας (vids)