Δώρα Χρυσικού: Είμαι καλός άνθρωπος, δεν έχω καμία σχέση με την Αρετή Καπερνάρου

Η Δώρα Χρυσικού εμφανίστηκε την Δευτέρα (21/02) στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε «ανοιχτά» για την προσωπική της ζωή αλλά και για τις εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η Δώρα Χρυσικού στην εκπομπή «Ελένη»
Η Δώρα Χρυσικού στην εκπομπή «Ελένη»
MEGA
2'

Η δημοφιλής ηθοποιός, αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή, μεταξύ άλλων, περιέγραψε στην Ελένη Μενεγάκη και τη σοβαρή μάχη της με τον καρκίνο τονίζοντας το σημαντικό ρόλο που είχε η μητέρα της στην ίασή της.

«Είμαι τυχερή γιατί προέρχομαι από δύο σπουδαίες προσωπικότητες, δύο εξαιρετικούς γονείς. [...] Το ότι ζω το οφείλω στη μάνα μου. Της οφείλω τα πάντα. Είναι η ασπίδα και το τόξο μου. Έμαθα να είμαι γυναίκα και το οφείλω στη μαμά μου [...] Η μητέρα μου με έσωσε. Με βοήθησε με τον τρόπο που είχα ανάγκη να βοηθηθώ, χωρίς καθόλου υστερία, χωρίς να μου μεταδίδει το δικό της άγχος. Η μητέρα μου βρήκε όλους τους γιατρούς. Η μητέρα μου έτρεξε. Έκανε όλα τα πρακτικά. Άνοιξε το δρόμο για να μπορέσω εγώ να ιαθώ και να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου».

Η Ελένη Μενεγάκη απευθυνόμενη στον ρόλο που υποδύεται στη «Γη της Ελιάς» ως Αρετή Καπερνάρου, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της για τη στάση της απέναντι στην Βασιλική «Τι θα γίνει βρε κορίτσι μου; Όσο σκληρός και να είναι κανείς… Μα στο παιδί σου; Τσαντίζομαι…». Η Δώρα Χρυσικού μη μπορώντας να αποκαλύψει αν θα αλλάξει συμπεριφορά απέναντι στο παιδί της, παραδέχτηκε «Αγαπώ πάρα πολύ αυτόν το ρόλο αλλά κι εγώ την “Αρετή” δεν την αντέχω…[...] Αν παρατηρήσεις, αυτό που λαμβάνω από το κοινό είναι πως όλο το κακό ανάθεμα πέφτει σε εκείνη…»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γη της Ελιάς - Spoiler: Η Άννα με τον Λεωνίδα κοιμούνται μαζί - Θα τους δει ο Αποστόλης;

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή