Νίνο: Εμφάνιση στην τηλεόραση μετά από πέντε χρόνια απουσίας (video)

Νίνο: Η καριέρα στη μουσική, το βιβλίο που έχει γράψει και τα μελλοντικά σχέδια

Νίνο: Εμφάνιση στην τηλεόραση μετά από πέντε χρόνια απουσίας (video)
Η καριέρα στη μουσική, το βιβλίο που έχει γράψει και τα μελλοντικά σχέδια
Glomex
1'

Μια έκπληξη περίμενε το μεσημέρι της Τρίτης (22/2) τον Νίκο Μουτσινά και τους τηλεθεατές της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι».

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του προγράμματος «εισέβαλε» στο πλατό ο Νίνο, ο οποίος φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια πορείας στον χώρο της μουσικής και σε λίγες ημέρες θα κάνει πρεμιέρα σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Μάλιστα, αυτή ήταν μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση του Νίνο, καθώς είχαμε να τον δούμε στην μικρή οθόνη πέντε ολόκληρα χρόνια.

«Έχω να βγω 5 χρόνια στην τηλεόραση και σήμερα έχουμε 22/02/2022, ήθελα πολύ να βγω», είπε ο Νίνο. Ο τραγουδιστής μίλησε για όλους και για όλα στον Νίκο Μουτσινά.

«Δεν έγινα ποτέ πλούσιος το πιστεύεις; Μια ζωή στο σκάψιμο. Έχω μια άποψη για όλο αυτό που λέγεται ζωή. Πιστεύω ότι θα φύγουμε πολύ γρήγορα, είμαστε για μια βόλτα εδώ. Είμαστε περαστικοί, από τη στιγμή που ξεκινάει η γέννηση πας προς το θάνατο λένε», τόνισε μεταξύ άλλων ο Νίνο ο οποίος από τις 25/2 θα κάνει εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο, γεγονός που σηματοδοτεί την επιστροφή του στο χώρο της διασκέδασης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή