MasterChef: Η ανατροπή στην ομαδική διαδικασία και η συγκίνηση του Σταύρου

Η στιγμή της κρίσης, μετά την Ομαδική Δοκιμασία, έφτασε στο MasterChef 2022 και Μπλε και Κόκκινη ομάδα περίμεναν υπομονετικά και με πολλή αγωνία να ακούσουν τους νικητές από τους κριτές.
Όσα έγιναν στο επεισόδιο της Πέμπτης
Facebook
1'

Στο επεισόδιο της Πέμπτης στο MasterChef υπήρξε μία ανατροπή για την Μπλε ομάδα. Κι ενώ οι Μπλε πίστευαν πως είχαν σίγουρο πόντο από το γλυκό τους, το τιραμισού της Ελισάβετ, οι κριτές τούς αιφνιδίασαν, καθώς δε βαθμολόγησαν καθόλου το γλυκό της παίκτριας γιατί η κρέμα της είχε «κόψει».

Το παράδοξο είναι πως η Κόκκινη ομάδα κατάφερε τελικά να κερδίσει, χωρίς μάλιστα να έχει βγάλει γλυκό, γιατί η Ελπίδα δεν κατάφερε να ετοιμάσει το πιάτο της.

Παράλληλα, στο επεισόδιο της Πέμπτης (24/2) ο Σταύρος Λορέντζος έδειξε μία πιο ευάλωτη πλευρά του. Αφορμή στάθηκε η απουσία του πατέρα του από τη ζωή. Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας που είχε να κάνει με τη ζαχαροπλαστική, ο παίκτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Η σχέση μου με τα γλυκά είναι καλή, ο πατέρας μου ήταν ζαχαροπλάστης. Ο μπαμπάς έχει "φύγει" αλλά μαγειρεύω για αυτόν σήμερα».

«Ο πατέρας μου ήταν ο καλύτερος ζαχαροπλάστης στην Αίγινα, έφτιαχνε τα πιο ωραία γλυκά» δήλωσε ο διαγωνιζόμενος, δίχως να κατορθώσει να διαχειριστεί τη συναισθηματική του φόρτιση. «Είμαι πολύ περήφανος για αυτόν Ελπίζω να με βλέπει» συμπλήρωσε με δάκρυα στα μάτια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

MasterChef: «Ήρθε η Βασιλική και μου είπε θα σου @@@@ ότι έχεις και δεν έχεις» (video)