Survivor: «Σκοτωμός» για ένα κομμάτι καρύδας στους Μαχητές - Στα «μαχαίρια» και οι Διάσημοι

Συνεχίζονται οι καυγάδες στο Survivor
Επικός καυγάς Κατσαούνη-Μαρτίκα
2'

Η πείνα μετά από δύο μήνες στο Survivor είναι πιο έντονη από ποτέ στις ομάδες Διάσημων και Μαχητών, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα οι τσακωμοί να είναι συχνοί και δυνατοί!

Στο επεισόδιο της Κυριακής, η Βρισηίδα βγήκε στον τάκο και από εκείνη τη στιγμή είναι εκνευρισμένη με τους συμπαίκτες της. Σήμερα (28/2) τα έβαλε για ακόμα μια φορά μαζί τους και ξεκαθάρισε ότι δεν θα παλέψει για τη δεύτερη ασυλία.

«Το ότι δεν βρήκα δύο τρεις στόχους, δεν σημαίνει ότι είμαι αδύναμη παίκτρια. Αλλά δεν πειράζει άστους να λένε, θέλουν να φτάσουν το παρεάκι τους στην ένωση. Εσύ σήμερα θα μπορούσε να μου πεις Βρισηίδα θα σε ψηφίσουν τα παιδιά. Και τυχαία είπες να ψηφίσεις εμένα. Δεν με ενδιαφέρει να κερδίσουμε την ασυλία για να παραμείνω και να μην με θέλει η ομάδα μου. Αυτό είναι στρατηγική. Εφόσον η Ναυσικά δεν με θέλει υποκίνησε τα νήματα για να φύγω, είπε στην Μυριέλλα, με την πρώτη να απαντά: «Δεν ήξερα ότι θα σε ψηφίσουν, δεν θα το ξαναπώ, τέλος. Σου είπα γιατί θα σε ψηφίσω, τέλος. Ούτε εμένα θα με θέλουν αν δεν φέρω νίκες σύντομα».

Παρόμοια είναι η κατάσταση και στην καλύβα των Μαχητών. Συγκεκριμένα, ο Κατσαούνης έγινε έξαλλος με τον Μαρτίκα. Αφορμή, μια... καρύδα που άφησε στην άκρη ο Θεσσαλός για να τη φάει αργότερα, κάτι το οποίο δεν αντιλήφθηκε ο φαρμακοποιός! Ο Μαρτίκας δάγκωσε ένα κομματάκι και μόλις το αντιλήφθηκε αυτό ο Θεσσαλός άρχισε τις φωνές.

«Κατηγορούσες άλλους και κάνεις τα ίδια!», του είπε, με τον Μαρτίκα να απαντά «Τι κάνω ρε βλάκα;» και να τον κατηγορεί ότι δίνει «υπερσόου» για χάρη των εντυπώσεων. «Νιώθω τρομερά επικίνδυνο το περιβάλλον. Νομίζω ότι κάτι κινείται πίσω από την πλάτη μου. Κάποιο σχέδιο που έχει υποκινήσει η Σοφιάννα ή η Ασημίνα», σχολίασε.

«Είναι βλάκας και εκτίθεται με μικροπρέπειες και κουτοπονηριές. ίσως τον βάζουν να εκτελέσει ένα σχέδιο πονηρό», ανέφερε από την μεριά του ο φαρμακοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Χαμός στους Διάσημους – Η «κωλοτούμπα» και ο πρώτος υποψήφιος (videos)